Sinteza săptămânii 3 – 7 martie

PREMIUM

Piaţa de sosuri, dressinguri şi condimente din România este una atipică – analiză şi prognoze în categorie.

În urmă cu aproape doi ani, compania Kraft Foods Inc, a doua cea mai mare companie de produse alimentare ambalate din lume, s-a divizat în Mondelēz International Inc. şi Kraft Food Group Inc. Cum arată în acest moment cele două companii? (free article).

Retail

Peste 700 de comercianți au adoptat modelul de business LaDoiPași. LaDoiPași devine cea mai mare rețea de magazine de proximitate din țară, cu prezență în fiecare județ.

Western Union şi Cora România au anunţat lansarea serviciului de transfer de bani Western Union în reţeaua de hipermarketuri Cora din România.

Ştiri externe

Vânzările fără TVA ale grupului francez Carrefour au crescut în 2013 cu 2,5% faţă de anul anterior, de la 75.673 miliarde euro, la 74.888 miliarde euro în 2013.

logo-DORFMCG

Detalii despre cel mai nou brand lansat pe piața din România: DOR de Origine Românească.

Danone România, cel mai mare producător local de iaurturi, anunță lansarea unei noi platforme de brand: „Gustă viața zâmbind”

Gama de băuturi din sucuri de fructe Cappy din portofoliul Companiei Coca-Cola se relansează începând din luna februarie a acestui an. Schimbarea este reflectată atât la nivel de ambalaj, cât și la nivelul aromelor.

Ca în fiecare an, la începutul primăverii, Colgate lansează proiectul devenit deja tradiție, “Luna Sănătăţii Orale”, ce are ca obiectiv principal promovarea importanţei unei igiene orale sănătoase

Anul acesta, Angelli împlinește 20 ani de activitate pe piața din România. Compania Angelli Spumante & Aperitive comercializează mărci importate pentru 12 categorii de produse alcoolice si non-alcoolice.

“Acum sunt pe +” este campania de comunicare a noii game de ambalaje lansată de Pepsi prin intermediul căreia se adaptează local platforma globală „Live for now”, printr-o nouă linie pentru piața locală: 1,25 l, 1,75 l, 2,25 l și 2,75 l.

Evenimente

În perioada 2-3 aprilie, se va desfăşura la Timişoara prima ediţie din anul 2014 a suitei de evenimente Business Days, cea mai amplă platformă din România dedicată susţinerii mediului antreprenorial.

Studii

Grafton Recruitment, una dintre companiile de top din Europa în materie de recrutare, a realizat un studiu privind nivelul salariilor din Europa Centrală și de Est în anul fiscal 2013/2014.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *