Sinteza săptămânii 31 august – 4 septembrie 2015

Recomandări retail-FMCG.ro:

Modern Retail Forum, unul dintre cele mai importante evenimente din retailul internațional, se va desfăşura în perioada 10 – 11 septembrie 2015 la Lutsk, Ucraina.

Romanian Business Consult (RBC), principalul furnizor și integrator de soluții IT pentru retail și industria alimentară, propune partenerilor săi o soluție eficientă pentru reducerea timpului de așteptare de la casele de marcat – Queue Busting.

Retail

Convenience-foodLa data de 30 iunie 2015, cifra de afaceri fără taxe consolidată a Grupului Auchan se ridică la 26 901 milioane de euro, în creştere cu 3,4 % la curs de schimb curent. Cifra de afaceri cu toate taxele incluse a Grupului este în creştere cu 3,0 % şi ajunge la 31,6 miliarde de euro.

Credit foto: Shutterstock

Auchan a finalizat ultima etapă, de natură juridică, din cadrul procesului de achiziţie şi transformare în Auchan a celor 20 de hipermarketuri Real în România, respectiv fuziunea prin absorbţie a celor două societăţi.

Retailerul Profi inaugurează 3 magazine în Iaşi, Marginea (judetul suceava) şi Petroşani și ajunge la o rețea de 335 de unități la nivel naţional.

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea în data de 10 septembrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România ajungând astfel la 188 de magazine.

Mega Image anunță deschiderea a trei noi magazine: un magazin Mega Image și două magazine Shop&Go.

FMCG

20 familii, câştigătoare ale concursului desfăşurat pe www.cascavalulhochland.ro, au avut ocazia să observe cum se transformă laptele în caşcaval.

Servicii

GfK achiziționează NORM Research & Consulting AB, o companie de cercetare de piață suedeză specializată în cercetări virtuale de cumpărător.

ContentSpeed, agenție de e-commerce full service, a realizat o analiză a comerțului online în timpul sezonului estival.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *