Sinteza săptămânii 6 – 10 mai

retail-fmcg-logoPremium:

Lidl onlineshop, Auchan Direct, Auchan Drive, Billa online shop, Rewe online, real Drive, real onlineshop etc sunt doar câteva concepte de magazine online, ataşate unor retaileri clasici, care funcţionează cu succes în alte pieţe din Europa. Care dintre acestea se vor implementa în viitor şi în România şi ce paşi s-au făcut până acum în această direcţie?

Intern – retail:

Auchan România a prezentat săptămâna trecută Raportul de Dezvoltare Durabilă Auchan România 2012 – 2013.

Agenția de relații publice THE PRACTICE gestionează de la începutul lunii mai contul de relații publice al BILLA România, una dintre principalele reţele de retail din ţară.

Intern – FMCG:

Aquila Group anunță lansarea în premieră pentru segmentul FMCG a aplicației mobile ShopBag, disponibilă pentru iOS și Android, ce oferă utilizatorilor săi livrarea acasă sau la birou a cumpărăturilor zilnice, accesând direct prin intermediul telefonului mobil un supermarket virtual.

Kraft Foods România S.A., lider în piaţa locală de cafea, ciocolată şi biscuiţi, îşi schimbă numele în Mondelez România S.A. Schimbarea a devenit efectivă începând cu data de 25 aprilie 2013.

În semn de preţuire a rolului pe care taţii îl joacă în familie, OREO i-a sărbătorit în această duminică şi le-a dedicat toate activităţile distractive pe care le-a organizat în centrele comerciale.

Grupul de companii de publicitate SCG (Smart Corporation Group) semnează campania națională de primăvară a brandului Dr.Oetker „Sărbătorile au gustul prăjiturilor de casă”.

Campania Beck’s “Vezi dincolo de etichetă” urmează să-și desemneze câștigătorii.

Evenimente:

În data de 22 mai 2013, Business Days organizează a doua ediţie a evenimentului Leadership Summit, probabil cel mai important eveniment dedicat leadershipului din România, care va avea loc la Centrul de Evenimente Alexander în Bucuresti.

Internaţional – retail:

Metro Group se pregătește să iasă de pe pieţele din Bulgaria, Egipt, Japonia și Kazahstan cu scopul de a investi în piața de origine.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 6 – 10 mai

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: