Sinteza săptămânii 8 – 12 decembrie

Recomandări retail-FMCG.ro: Programul METRO “De-ale noastre” – Interviu cu unul dintre producătorii implicați în program

Asociația Berarii României lansează campania “Salvează berea!” având ca obiectiv scăderea accizelor la bere la minimul european

retail

DSC04399 (Copy) (2)Auchan Romănia a inaugurat hypermarketul Auchan Drumul Taberei din cadrul Centrului Comercial Auchan Drumul Taberei, situat pe Strada Brasov, nr 25, sector 6, Bucureşti. Ce noutăţi aduce noul hypermarket?

PROFI încheie anul cu 275 magazine. Daniel Cîrstea, actualul director operațional, devine de la 1 ianuarie director general, în locul lui Pawel Musial care va rămâne membru al consiliului de supraveghere PROFI.

Carrefour a deschis câte un nou supermarket Market în orașele Ploiești, Timișoara și Predeal, ridicând numărul total de magazine în acest format la 89.

Cu ocazia sărbătorilor, BILLA România a decis să le facă o surpriză frumoasă clienților săi prin lansarea unui nou concurs ce se va desfășura atât direct pe pagina de Facebook BILLA România, cât și prin intermediul unei aplicații de Facebook dedicate.

Carrefour România premiază copiii talentați din clasele 0-VIII, participanți în cadrul Concursului de desene Crăciun 2014, ajuns deja la a XXVI-a ediție și desfășurat în cele 17 orașe cu hipermarketuri Carrefour.

Proprietarii Promenada Mall Focșani și Colours Cinema au investit peste 700.000 Euro pentru amenajarea unei zone de petrecere a timpului liber care include un cinematograf, food court și un spațiu de joacă pentru copii.

FMCG

Caravana Coca-Cola a pornit în călătoria sa prin România și, timp de 2 săptămâni, răspândește spiritul Crăciunului în drumul său. Până pe data de 20 decembrie, consumatorii din Ploiești, Brașov, Sibiu, Timișoara și București o pot vizita și se pot bucura de toate surprizele pregătite pentru ei.

Servicii

Agenția de publicitate ERKA Synergy Communication aniversează anul acesta 10 ani de la înființare, interval în care a rescris standardele în publicitatea de retail și și-a consolidat poziția în rândul agențiilor de publicitate de dimensiune medie ca un partener de încredere, specializat în domeniul retail.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *