Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna noiembrie 2016

În luna noiembrie, în retailul alimentar din România au fost deschise un număr total de 33 magazine noi, faţă de cele 27 unități deschise în luna precedentă.

magazineRetailerul PROFI încheie luna noiembrie cu un total de 20 de inaugurări, fiind rețeaua cu cea mai mare extindere geografică din România, ajungând să încheie luna cu 488 de unități în 248 de localități din toate județele și municipiul București. Totodată, în luna noiembrie, rețeaua PROFI s-a vândut, aceasta fiind cea mai mare tranzacție din retailul românesc.

Credit Foto: shutterstock.com

REWE România a deschis cinci magazine Penny Market în patru județe din România: Satu Mare, Tomeşti (jud. Iaşi), Bucureşti, Buftea (jud. Ilfov) şi Oradea. Toate cele cinci noi construcții sunt ridicate de REWE România pe formatul standard Penny Market, grupul german ajungând la finalul lunii noiembrie, împreună cu rețeaua XXL Mega Discount, la 193 de magazine operaționale.

Mega Image a deschis 6 noi magazine sub brandul de retail, reţeaua ajungând să numere 507 unități în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară. Este vorba despre Shop & Go Solstiţiului din județul Ilfov, Mega Image Decebal din București, Shop&Go Smaraldului 1 din județul Ilfov, Shop&Go Valea Ialomiţei 4 din București, Shop&Go Ion Iriceanu 20 din București și Shop&Go Tineretului 24 din comunica Chiajna.

Lidl a inaugurat magazinul cu numărul 25 din București, cel mai verde magazin din portofoliu, primul din zona Aviației. Tot în luna noiembrie, a început activitatea în cadrul celui de-al patrulea depozit Lidl din România, care va asigura distribuția produselor în aproximativ 45 de magazine din zona de sud-vest a țării. De asemenea, retailerul va investi în reamenajarea magazinului Lidl din București, situat pe Strada Prelungirea Ghencea, Nr. 88-92. Acesta va fi închis în zilele de 15 și 16 noiembrie, urmând a se redeschide în data de 17 noiembrie.

Carrefour a deschis al doilea supermarket din Lugoj, judeţul Timiş, ajungând la un număr de de 112 magazine în acest format. În România, Grupul Carrefour numără 283 de magazine dintre care 31 hipermarketuri ‘Carrefour’, 112 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro si 86 de magazine Billa.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna noiembrie 2016

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: