Save the date 23 – 25 septembrie 2020 – EXPO SHOP 2020, singurul eveniment din România dedicat serviciilor pentru retail

În perioada 23 – 25 septembrie 2020, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP 2020, a treia ediție a singurei expoziții din România dedicate serviciilor pentru retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu publicația retail-FMCG.ro. Evenimentul va avea loc în pavilionul central din cadrul centrului expozițional Romexpo.

Pe data de 24 septembrie 2020, în cadrul expoziţiei, într-un spaţiu special amenajat, va avea loc şi conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2020, organizată de publicația retail-FMCG.ro și compania Euroexpo.

Vom reveni în curând cu mai multe detalii legate de expoziție și conferință.

Pentru rezervări standuri în cadrul expoziției EXPO SHOP 2020, parteneriate conferință și înregistrare vizitatori, detalii la adresa de e-mail: revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043.

De ce să participi?

<> ca vizitator, ai 3 zile full de expoziție & networking în care vei întâlni numeroși furnizori de servicii potriviți pentru businessul tău

<> ca expozant/ furnizor de servicii pentru retail ai parte de întâlniri B2B prestabilite, de vizitatori avizați la standuri și de extra-promovare pe canalele de comunicare ale evenimentului

<> ca partener (sponsor) al conferinței din 24 septembrie beneficiezi de o expunere mult mai mare înainte și pe perioada evenimentului în publicațiile Retail FMCG Media și în alte publicații de business, de un slot de speaker în cadrul conferinței și de campanii susținute de promovare post eveniment.

<> ca participant la conferința din data de 24 septembrie 2020 ai posibilitatea de a realiza un networking de calitate, ai parte de continut cu mare valoare adăugată și de speakeri valoroși

Cine sunt expozanții?

Companiile furnizoare de servicii, soluţii şi echipamente pentru zonele comerciale precum: sisteme IoT, AI, afișaj comercial, software de gestiune, cash management, aplicații mobile, etichete electronice, etichetare, logistică (depozitare și transport), mobilier de magazine, sisteme de refrigerare, soluții de plăți, curățenie, merchandising și promovare la raft (sampling), sisteme de alarmă, sisteme de supraveghere, monitorizare flote de mașini, delivery, curierat, platforme tip marketplace, integrare cu platforme de tip marketplace, sisteme sustenabile pentru retail, servicii de performance marketing, influencer marketing, social media, digital, marketing, marketing interactiv, tickete (carduri) de masă și cadou și alte multe servicii generale.

EXPO SHOP

Cine sunt vizitatorii EXPO SHOP?

<> comercianții din toate domeniile (comercianți independenți, retaileri, centre comerciale)

<> magazinele online

<> importatorii, producătorii & distribuitorii din industriile FMCG, DIY, IT & C etc

Pentru rezervări standuri în cadrul expoziției EXPO SHOP 2020, parteneriate conferință și înregistrare vizitatori, detalii la adresa de e-mail: revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043.

Cum a fost la edițiile EXPO SHOP din 2018 și 2019?

2018

Prima ediție a conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions din 2018 a adus mai multe premiere, printre care și 3 lansări în exclusivitate: Carrefour Romania​ a lansat portalul unic (inclusiv pentru noua platforma de tip Marketplace), NETOPIA mobilPay a lansat Biometric Payment, o noua soluție de plată pe bază de amprentă digitală, iar eMAG Marketplace a anunțat lansarea serviciului Seller Support pentru partenerii din platformă. Detalii.

Au mai avut speakeri în cadrul conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2018 companii precum: Farmec – divizia de retail, GfK RomaniaBiodeckKooperativa 2.0, Imagotag si GLORY GLOBAL SOLUTIONS, compania care dezvoltă soluția de cash management CashInfinity, promovată în România de compania ROPECOAgenda primei ediții a conferinței.

Expozanții primei ediții EXPO SHOP.

2019

Companiile METRO Cash & Carry România – franciza LaDoiPași, ESSA Group, Orange România, eMAG Marketplace, Nielsen România, Kooperativa 2.0, Syscom Digital, GRAPHTEC și udevoffice.com au avut reprezentanți – speakeri în cadrul Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail, ce a avut loc în data de 10 octombrie 2019. Agenda celei de-a doua ediții a conferinței.

Expozanții celei de-a doua editii EXPO SHOP.

EXPO SHOP

Pentru rezervări standuri în cadrul expoziției EXPO SHOP 2020, parteneriate conferință și înregistrare vizitatori, detalii la adresa de e-mail: revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *