PROFI reduce TVA-ul la alimente în noaptea de 31 mai spre 1 iunie când toate magazinele sale vor funcționa NON – STOP

După ce Auchan a oferit în avans reducerea de TVA la peste 1.000 de produse alimentare marcă proprie, înca din 20 mai, Lidl a anunţat că de la 1 iunie va afișa la raft atât vechiul preț al produsului, cât și cel nou, Carrefour a susținut în avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse, începând cu 28 mai, iar cora îi asigură pe toţi consumatorii , începând cu 1 iunie 2015, preţul la raft al tuturor produselor alimentare va scădea în consecinţă, oare cu ce acţiuni legate de iminenta reducere a TVA-ului mai puteau veni ceilalti retaileri alimentari din România?

2Iată că PROFI anunţă azi că va fi primul comerciant care reduce preţurile la raft, odată cu reducerea TVA-ului de la 24% la 9% pentru toate categoriile de produse alimentare și băuturi non-alcoolice, consumatorii putând găsi preţurile de la raft deja modificate înca din noaptea de 31 mai spre 1 iunie, când cele 300 de magazine PROFI vor funcţiona NON-STOP.

Pe lângă cele 19 magazine ce funcţionează non-stop permanent, toate celelalte vor funcţiona non-stop dar doar pentru duminică noaptea, după care vor reveni la programul normal.

Aşadar, clienţii PROFI pot verifica reducerea preţurilor la produse alimentare şi băuturi non-alcoolice direct în magazine, în noaptea premergătoare intrării oficial în vigoare a reducerii TVA-ului la 9%.

Cu ceva mai mult de o lună înainte de anunțata reducere oficială a TVA-ului la alimente, PROFI a redus TVA-ul la o largă gamă de produse, fiind primul lanț de magazine la care se poate observa o scădere de prețuri. Cumpărătorii au putut găsi cu uşurinţă aceste produse, ele fiind marcate cu etichete speciale, galbene.

“Am luat această măsură excepțională încă din ultima zi a lui aprilie deoarece suntem convinși că scăderea prețurilor rezultată din reducerea TVA este o decizie cât se poate de bună pentru comerț, o decizie care nu doar că le va permite oamenilor să cumpere produse de mai bună calitate, dar va și spori vânzările în general. În cazul ăsta, nimic nu ne împiedică să o oferim la rândul nostru încă de pe acum”, a declarat Daniel Cirstea, directorul general al magazinelor PROFI.

Cu 300 de magazine şi peste 7.400 de angajaţi, PROFI este lanţul de retail modern cu cea mai mare extindere geografică, în 138 de localități din 40 de județe. Magazinele PROFI au o gama de peste 5.000 de produse.

Acest articol a fost redactat de pe noua tabletă Krüger&Matz EDGE1082Detalii despre toate produsele Krüger&Matz găsiţi aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *