Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna noiembrie 2017

În luna noiembrie 2017, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 45 de magazine, cu 17 unităţi mai multe faţă de luna anterioară.

retailul alimentarPROFI a deschis în luna noiembrie 32 de magazine noi, fiind rețeaua cu cele mai multe unităţi şi cea mai mare expansiune din România. Noile unități au fost deschise în Timișoara (3), Bacău (2) şi câte o unitate în București, Curtea de Argeș, Salistea de Sus, Alba Iulia, Tismana, Calafat, Darabani, Deva, Florești, Negru Vodă, Belcești, Melinești, Piatra Neamț, Moldovița, Blejești, Botoroaga, Craiova, Pătârlagele, Botoșani, Buhuși, Constanța, Farcasele, Huși, Iași, Independența, Turnu Măgurele și Poeni.

Credit Foto: shutterstock.com

Cu aceste deschideri, rețeaua PROFI ajunge la finalul acestei luni la un număr total de 680 de unități prezente în 365 de localități.

Marea Unire a preţurilor mici

Retailerul Carrefour a deschis în luna noiembrie 4 magazine noi: un supermarket Market în Slatina, unul la Valea Călugărească și unul în Arad și un magazin Supeco în Balș. Reţeaua Market numără în acest moment 308 unități, iar rețeaua Supeco ajunge la un număr de 8 magazine.

Penny Market a deschis în luna noiembrie 3 noi magazine, în Vișeul de Sus, Videle și Florești, rețeaua națională ajungând la 215 unități.

Lidl a inaugurat luna noiembrie un magazin în Voluntari și relochează magazinul din Vălenii de Munte, rețeaua ajungând la un număr de 214 unități.

Auchan Retail România, în parteneriat cu OMV Petrom, a deschis în luna noiembrie încă patru magazine de proximitate MyAuchan, în București, stația PETROM Ferentari, PETROM Miraj, PETROM Floreasca și stația PETROM Nicolae Grigorescu, ajungând la 8 unități.

Kaufland a deschis în luna noiembrie un magazin la Cluj-Napoca în incinta unui complex imobiliar, ajungând la o rețea de 116 magazine.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna noiembrie 2017

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: