Retail & FMCG – sinteza săptămânii 27 – 31 ianuarie 2020

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 27 – 31 ianuarie 2020.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Pawel Musial, Președinte Executiv PROFI, a fost numit Director General în exercițiu al companiei, cu începere de la 3 februarie 2020. Pawel îl înlocuiește temporar pe Daniel Cîrstea, cel care a condus retailerul din 2015 și până acum.

retail - ProfiRetail

Începând cu luna ianuarie 2020, Pawel Musial a devenit Executive Chairman (președintele executiv al consiliului de administrație) PROFI ROM FOOD, rețeaua cu cea mai mare acoperire geografică din Romănia.

La câteva zile după acest anunț, PROFI a anunțat că Pawel Musial, Președinte Executiv PROFI, a fost numit Director General în exercițiu al companiei, cu începere de la 3 februarie 2020. Pawel îl înlocuiește temporar pe Daniel Cîrstea, cel care a condus retailerul din 2015 și până acum.

Kaufland România majorează venitul minim brut începând cu 1 martie 2020, la 3.650 lei. În plus, câștigă pentru al cincilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru al doilea an la rând, pe cea de „Angajator de Top” în Europa, devenind singura companie din retailul românesc care a atins acest record.

Lidl România obține certificarea Top Employer 2020, cel mai mare scor fiind obținut de companie la capitolul Leadership & Development – 93%, reflectând performanțele companiei în ceea ce privește condițiile de lucru și oportunitățile de dezvoltare profesională oferite angajaților.

Mega Image continuă să se implice în viața comunităților din care face parte prin educația în rândul generațiilor tinere printr-o nouă provocare pentru elevii de liceu și de gimnaziu, MegaDezbatere – concursul de dezbateri educaționale desfășurat la nivel național.

Servicii

Brother, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de birou pentru activitatea de gestionare a documentelor, pune la dispoziția utilizatorilor din România și echipamentele TD-4T care imprimă, prin transfer termic, etichete dedicate retailerilor, dar și unor zone de logistică, precum depozitele companiilor din industria FMCG și a operatorilor logistici.

Studii

„O treime dintre românii preocupați să mănânce sănătos au renunțat la alimentele procesate”, arată cel mai recent studiu realizat în 16 țări în luna iulie a anului trecut de Mercury Research şi asociaţia de cercetare de piață, Global Market Research, în rândul persoanelor care sunt preocupate de un regim alimentar sănătos.

Evenimente

Publicația BricoRetail.ro a început formarea delegației României de buyeri și directori de achiziții pentru Buyer Point 2020, Milano – Italia, un eveniment internațional care pune față în față, într-o singură zi și într-un singur loc, cererea cu oferta din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening. Evenimentul Buyer Point va avea loc în perioada 19 – 20 mai 2020, la Milano.

Dacă vrei să faci parte din delegația României la Buyer Point 2020, trimite un e-mail la adresa revista@bricoretail.ro și vei primi mai multe amănunte.

Locuri limitate!

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *