Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 23 – 27 ianuarie 2017

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 23 – 27 ianuarie 2017.

RetailRetail

PROFI încheie luna ianuarie cu un nou record, inaugurând încă șapte magazine la Jegălia, Utvin, Cornești, Cluj-Napoca, Giroc, Vadu Crișului și București.

Credit Foto: shutterstock.com

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în orașul Drobeta Turnu Severin. De asemenea, retailerul a continuat procesul de modernizare cu magazinul situat pe strada Liviu Rebreanu Nr. 19 din București.

METRO GROUP a vândut părţile sociale deținute în cadrul Real Hyper Magazine SRL, companie care care operează 4 magazine în România, companiei Terazone Enterprises Limited, conform declaraţiilor reprezentanţilor METRO Cash & Carry România.

Carrefour va fi magazinul ancoră pentru centrul comercial AFI Braşov, hipermarketul urmând a fi amplasat pe o suprafață de 6.500 metri pătraţi la parterul mallului.

400.000 doze de aluminiu colectate de consumatorii români de la lansarea campaniei „Și mama reciclează!”, organizată la nivel național de compania Can Pack Recycling, cu sprijinul Auchan România.

Auchan organizează a V-a ediţie a Târgului de Cafea şi Ceai, pe aleea centrală din cadrul hipermarketurilor Auchan.

Penny FM, primul radio live de cumpărături din România, lansat de Penny Market. REWE Romania plănuiește să deschidă încă 20-25 de magazine în anul 2017 și al treilea depozit logistic la Bacău. Pe termen lung, retailerul dorește să ajungă la 400 de magazine Penny Market  până în anul 2025.

FMCG

Coca-Cola marchează în 2017 cea mai mare schimbare de strategie din istoria brand-ului, prin reunirea Coca-Cola Zero și Coca-Cola Lime sub brandul iconic binecunoscut, acestea urmând să aibă aceeași etichetă.

Studii

Peste 40% din stocul de retail modern din afara Bucureștiului e concentrat în șase orașe.

Retail & FMCG news – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *