Retail & FMCG – sinteza săptămânii 16 – 20 septembrie 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 16 – 20 septembrie 2019.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii


Companiile METRO Cash & Carry România – franciza LaDoiPași, ESSA Group, Orange România, Nielsen, Kooperativa 2.0, Syscom Digital și GRAPHTEC vor avea reprezentanți – speakeri în cadrul Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail, ce va avea loc în data de 10 octombrie 2019, în intervalul orar 10.00 – 14.00, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO.

Agenda preliminară

Detalii înregistrare

retailRetail

Lidl a continuat investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în orașul Timișoara, pe Bulevardul Eroilor, Nr. 38, pe data de 19 septembrie, și un nou magazin în Iași pe 26 septembrie..

CUPIO, unul dintre cele mai reprezentative branduri de pe piața cosmeticelor profesionale și a produselor de makeup din România, a deschis, pe data de 7 septembrie 2019, în centrul comercial Iulius Mall din Iași, cel de-al 12-lea magazin al rețelei naționale.

Prima Caravană națională de informare și testare gratuită pentru boala celiacă desfășurată în România s-a încheiat, după un traseu de 2800 de km parcurși în întreaga țară.

FMCG

Compania Inter Conecter Timișoara aduce și în acest an în România gustul rafinat al ciocolatei premium, în cadrul evenimentului aflat la 3-a ediție: Ziua Ciocolatei Premium.

Indexul de Sustenabilitate Dow Jones 2019 – un indicator de referință la nivel internațional pentru sustenabilitatea companiilor – a desemnat Coca-Cola HBC drept cea mai sustenabilă companie din industria de băuturi din Europa.

Servicii

La o lună de la finalizarea achiziției UPC, Vodafone România a lansat noi oferte concepute să adreseze nevoile tuturor clienților Vodafone și UPC, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, precum și pe cele ale clienților noi.

Studii

Euler Hermes, liderul global în asigurarea de credit comercial şi recunoscut specialist în domeniul garanţiilor şi al colectării creanţelor, a prezentat un studiu privind evoluția sectorului retail, care are o valoare la nivel internațional de 8.000 miliarde de dolari și un risc mediu.

Peste 70% din volumul total de activitate al microîntreprinderilor din România este realizat de firmele cu o cifră de afaceri de până în 250.000 euro, conform studiului realizat de Instant Factoring, primul fintech românesc de micro-factoring online.

Evenimente

METRO Cash & Carry România – franciza LaDoiPași este noul partener al conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor pentru retail, ce va avea loc în data de 10 octombrie 2019.

GoTech World (denumit anterior Internet & Mobile World), cea mai amplă expo-conferință B2B din Europa Centrală și de Est, își deschide porțile pe 2-3 octombrie, la Romexpo, în Pavilionul B1 și aduce în atenția profesioniștilor sute de soluții IT & tech potrivite pentru nevoile digitale ale oricărei companii.


Puteți citi și cele mai proaspete știri din retailul DIY, Home Improvement și Gardening din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată acestui sector, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY,Home Improvement & Gardening retail from Romania and Central and Eastern Europe at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to this sector, directly or by subscribing to the daily newsletter, in english.


Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *