Retail & FMCG – sinteza săptămânii 30 septembrie – 4 octombrie 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 30 septembrie – 4 octombrie 2019.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii


Companiile METRO Cash & Carry România – franciza LaDoiPași, ESSA Group, Orange România, eMAG Marketplace, Nielsen România, Kooperativa 2.0, Syscom Digital, GRAPHTEC și udevoffice.com vor avea reprezentanți – speakeri în cadrul Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail, ce va avea loc în data de 10 octombrie 2019, în intervalul orar 10.00 – 14.30, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO. Agenda finală, programul complet și detalii legate de speakerii conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019.

Detalii înregistrare

retailRetail

Din grijă pentru mediul înconjurător, de la 1 octombrie, Kaufland România a introdus în magazine pungi biodegradabile compostabile la raioanele de legume – fructe, vitrina cu servire asistată, produsele care se vând vrac și raionul de pâine. Retailerul ne-a reamintit că poveștile care merită spuse încep din lucrurile simple.

Lidl a continuat investițiile în România prin inaugurarea a două magazine: unul în orașul Reșița, iar celălalt, în Galați, pe data de 3 octombrie, iar rețeaua națională ajunge la 257 de unități.

Top 10 Companii cu capital german prezente în România include 4 lanțuri de retail, astfel că acest sector este cel mai bine reprezentat din punct de vedere numeric.

Mega Image a continuat implicarea pentru încurajarea unui stil de viață sănătos în rândul generațiilor tinere prin programul Mănânc corect, sunt Mega sănătos, care oferă elevilor din clasele primare lecții interactive de educație pentru o alimentație sănătoasă, realizate cu implicarea specialiștilor în nutriție, prin joc și povești.

Supeco, un nou concept de supermarket cu produse locale și prețuri mici, aparținând retailerului Carrefour, a deschis primul magazin din Constanța, situat pe Soseaua Mangaliei, nr.74.

Cu ocazia evenimentului „Ziua Afacerii Tale”, METRO a prezentat rezultatele unui studiu care reflectă starea afacerilor independente, pentru a treia oară consecutiv, din 2017.

FMCG

Puratos România, subsidiara liderului global în producția de ingrediente pentru brutărie, patiserie și ciocolaterie, a organizat pe data de 3 octombrie 2019, în parteneriat cu Facultatea de Biotehnologii USAMV, prima ediţie a evenimentului „Viitorul pâinii stă în trecutul său”, în care a prezentat unei audienţe specializate din mediul academic şi producători din industria de panificaţie abordarea ştiinţifică a grupului belgian cu privire la rolul proceselor fermentative din pâine

Din această vară, Ana-Maria Duduleanu a preluat poziția de Head of Marketing pentru Nutricia România, divizia de alimentație specializată a companiei Danone.

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România și lider al pieței de sucuri proaspete, a adus pe piața locală o nouă gamă de produse din ingrediente 100% naturale, create din plante de ceai culese din munții Greciei.

E-commerce

Grupul belgian Puratos, lider global în producția de ingrediente pentru brutărie, patiserie și ciocolaterie, a lansat MyPuratos, prima platformă de eCommerce din domeniul materiilor prime și auxiliare pentru panificație, dedicată clienților din sectorul industrial, artizanal, retail și horeca.

Servicii

Neversea, Electric Castle, Untold, Summer Well, Afterhills – festivalurile verii au avut parte de cele mai engaging activări de brand anul acesta cu ajutorul dispozitivelor și aplicațiilor implementate și dezvoltate de agenția de marketing interactiv și consumer interaction Syscom Digital, prin divizia sa Experiential Marketing.

Un program, simplu și foarte eficient, este VirtualCardso aplicație pentru telefonul mobil foarte ușor de utilizat care te ajută să-ți păstrezi cardurile de fidelitate într-un singur loc.

Evenimente

Ștefan Gergely, Blockchain evangelist și antreprenor, partener udevoffice.com și fondator Aurus, va fi speaker în cadrul Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, ce va avea loc în data de 10 octombrie 2019, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO.

Fresh Veg Producers este noul partener al conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor pentru retail, ce va avea loc în data de 10 octombrie 2019.

Compania timișoreană Inter Conecter a continuat tradiția zilelor dedicate ciocolatei prin evenimentul Ziua Ciocolatei Premium, desfășurat pe data de 25 septembrie 2019, la World Trade Center București, unde au fost prezentate și degustate unele dintre cele mai renumite branduri de ciocolată și specialități premium.

Pe data de 25 septembrie 2019, a avut loc evenimentul „What’s in Z for me – Generația Z și Cultura de Organizație a Viitorului„, organizat de Human Synergistics România și reprezentanții Human Synergistics International, cel mai important jucător global în domeniul culturii de organizatie.

eMAG Marketplace este noul partener al conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor pentru retail, ce va avea loc în data de 10 octombrie 2019.

News from Romania

Romanian Grocery Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian Grocery Retail Market, in September 2019, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *