Sinteza săptămânii 17 – 21 noiembrie

Subiectul săptămâniiPovestea Casei de Comenzi Gemini, primul serviciu personalizat de livrări la domiciliu din România.  Casa de Comenzi Gemini, un comerciant independent lansat înainte de apariţia retailului modern din România – povestea unui business care s-a încăpăţânat să reziste, în ciuda concurenţei.

Recomandare retail-FMCG.ro: INTER CONECTER aduce pe piața din România ciocolata vieneză de lux Hofbauer, o marcă Lindt & Sprüngli (P)

Retail

IMG-8656coradrive.ro își va extinde serviciile și, începând cu luna decembrie, va livra comenzile la domiciliu. Anul viitor, cora va deschide alte două magazine drive, în Bucureşti, disponibile la cora Pantelimon și cora Sun Plaza.

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui magazin nou construit, la Bragadiru, reţeaua sa din România însumând în prezent 184 de magazine.

REWE România a deschis un nou magazin în Brașov. Noul Penny Market este al treilea magazin Penny Market din orașul Brașov și al 154-lea din rețeaua retailerului german la nivel național.

Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat la Lipova, județul Arad, evidențiind efortul acestei rețele de a păstra un mediu cât mai curat. De asemenea, s-au mai inaugurat ;i alte două magazine PROFI, la Negrești-Oas și Turceni.

PENNY MARKET lansează SELECTION, noua gamă exclusivă de gusturi rafinate, dedicate ocaziilor speciale.

Carrefour România a pregătit 12 zile de BLACK FRIDAY cu prețuri nebune la mii de produse în perioada 19-30 noiembrie.

PRONTO, cel mai mare francizat al Grupului Carrefour România, a preluat și ultimul magazin Traditional Ecologic, ajungând la un număr total de 15 magazine de proximitate.

FMCG

Unilever lansează pe piața din România gama de produse Rama mit Butter – un melanj gustos și cremos ce îmbină calitatea Rama cu gustul delicios de unt.

Evenimente

În zilele de 10 şi 11 decembrie 2014, 1.500 de participanţi şi 150 de speakeri sunt aşteptaţi la Bucureşti, la cel mai mare eveniment de business din acest an, Bucureşti Business Days, ce va avea loc la Centrul de Evenimente al Hotelului Caro.

Servicii

MasterCard România a primit acceptul Ministerului Finanțelor Publice pentru începerea procedurilor de licențiere a Trezoreriei Statului ca acceptator al plăților electronice cu carduri MasterCard și Maestro.

MasterCard demarează o nouă campanie de încurajare a plăților cu cardurile MasterCard și Maestro, intitulată ”De la cumpărături, la un city break de Neprețuit la Paris”.

Soluții inteligente de supraveghere video CCTV în retail – studiu.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *