Sinteza săptămânii 21 – 25 aprilie 2012

PROFI a inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute un magazin la Intorsura Buzaului, judetul Covasna, iar in aceasta saptamana un altul la Piatra Neamt, retaua de supermarketuri ajungand astfel la un numar de 117 unitati.

Mega Image a deschis in aceasta saptamana in Bucuresti doua noi supermarketuri: un magazin Mega Image şi un magazin Shop&Go.

Lidl, cel mai extins lanţ de comerţ modern din Romania, participă la evenimentului sportiv „Pro Sport cu bicicleta la mare”.

PLOIESTI SHOPPING CITY, o investiţie de aproximativ 65 de milioane de euro, în parteneriat New Europe Property Investments plc (“NEPI”) şi Carrefour Property (“CFP”), cea mai mare destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber din judeţul Prahova se va deschide către public în Noiembrie 2012.

Clienţii magazinelor Angst şi Carrefour Express – Angst vor putea retrage numerar de la case cu 0 (zero) comision, un nou serviciu care se cheamă CashBack, în cooperare cu partenerul Raiffeisen Bank.

METRO Cash & Carry implementează, în premieră pentru piaţa de retail din România, primul sistem automatizat de promoţii personalizate – METRO Touch, cu ajutorul căruia clienţii vor avea acces rapid la o serie de oferte personalizate, concepute în funcţie de achiziţiile realizate de către aceştia în reţeaua METRO Cash & Carry România.

Danone a înregistrat o creştere a vânzărilor cu +7,6% în Trimestrul 1 din 2012 şi +6,9% pe baze comparabile cu anul anterior (like-for-like). S-a înregistrat o creştere a volumelor cu +2,2%[1], la acelaşi nivel cu trimestrul anterior.â

Tetra Pak, liderul mondial în soluții de procesare și ambalare a alimentelor, a anunțat o valoarea netă a vânzărilor în 2011 de 10,36 miliarde de euro, în creștere cu 5% comparativ cu anul 2010.

Studiul GfK „Cum folosesc companiile social media” analizează care sunt reţelele sociale preferate de oamenii de comunicare din companii şi scopul în care acestea sunt folosite. Studiul a fost realizat online pe panelul de respondenţi askGfK.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *