Sinteza săptămânii 24 – 28 iunie

retail-fmcg-logoRetail:

Mega Image a deschis în luna iunie un număr de 7 magazine, reţeaua din România ajungând la 232 de unităţi.

PROFI a inaugurat primul său magazin din Sighişoara, cel de al 188-lea din reţeaua sa naţională.

REWE Romania a inaugurat la Timişoara cel de-al treilea magazin Penny Market din oraş, situat pe strada Circumvalaţiunii nr 35. Reţeaua Penny Market din România a ajuns la 138 de magazine.

Programul “Zâmbet de copil”, desfășurat de compania Lidl în perioada 08 aprilie 2013 – 1 iunie 2013, pentru sprijinirea copiilor din comunităţile sărace din România a reușit să adune suma de 170.000 de lei.

Cele 13 unități din rețeaua de retail a producătorului băcăuan Pambac adoptă soluția de gestiune SmartCash Retail Management System, dezvoltată de Magister Software.

FMCG:

PPD România, unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi alcoolice importate premium și super-premium de pe piață, a devenit distribuitorul oficial al vinurilor românești ALIRA. TAZOVSKY Vodka, băutura aflată în portofoliul companiei PPD România, anunță lansarea campaniei promoționale “Tazovsky premiază alegerile inspirate”.

Tetra Top, ambalajul iaurtului de băut Activia, este primul ambalaj al companiei Tetra Pak cu certificare FSC, adică cu ambalaj de carton provenind din păduri administrate responsabil.

Servicii:

TNT România, parte a TNT Express, liderul european în curierat și servicii logistice, oferă garanții complete pentru livrarea expedierilor naționale în ziua imediat următoare preluării, în peste 12.345 de localități din România.

Evenimente:

Evenimentul de afaceri Craiova Business Days, desfăşurat în perioada 3-4 iulie în incinta Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative Craiova, reprezintă cea mai importantă oportunitate de networking şi afaceri pentru mediul de business local.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *