Next_Capitall

Sinteza săptămânii 25 – 29 ianuarie 2016

Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 25 – 29 ianuarie 2016:

Ştirea săptămânii: Lactalis, cel mai mare producător mondial de produse lactate, va achiziţiona Albalact, cel mai mare producător de lactate din România

Retail

IMG-2198METRO Cash & Carry România a luat decizia să închidă, în luna martie 2016, magazinul METRO din Brăila, din strada Transilvaniei, nr 5.

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, a achiziționat un teren situat în centrul orașului Târgu Mureș, unde va deschide la începutul verii un nou magazin.

Kaufland România a inaugurat magazinul Kaufland Basarab, situat pe Șoseaua Orhideelor, nr. 46A, sector 1, în vecinătatea Gării Basarab. Acesta este primul magazin deschis de retailer în acest an, cel de-al al unsprezecelea din Capitală și numărul 108 la nivel național.

Săptămâna reducerilor nebune la Flanco: 22 – 30 ianuarie

Evenimente

Pe 17 și 18 martie va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cea de-a 13 ediție a Customer Care Conference & Expo, eveniment organizat de Conference Arena, membru Marketing Insiders Group.

FMCG

Caroli Foods Group anunță lansarea diviziei FoodLine Logistics, care asigură servicii de distribuție atât pentru nevoile interne, cât și pe cele ale partenerilor. Divizia FoodLine Logistic are ca scop principal furnizarea unui serviciu profesionist de transport la temperatură controlată.

Analize

Industria alimentară se află într-o situaţie de criză, prin impunerea unor plăţi generate de neîndeplinirea ţintelor de reciclare din cauze independente de aceasta.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 25 – 29 ianuarie 2016

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: