Sinteza săptămânii 25 – 29 iunie

Intern:

Real,- Hypermarket a lansat conceptul „Bazarul Condimentelor”.

În această vară, consumatorii Nestle își pot prepara singuri frappé-ul prin alegerea unuia dintre sortimentele NESCAFÉ Brasero Mild, NESCAFÉ Brasero Original sau NESCAFÉ Brasero Strong.

Carrefour a deschis pe 28 iunie, la ora 8:00, primul Carrefour Market din orașul Pitești.

Leaders in Marketing este o conferinta internațională ce prezintă noile tendinţe în Marketing, Media şi Branding identificate la nivel global şi prezentate de o serie de specialişti internaţionali în domeniu.

Farmec Cluj-Napoca a înregistrat în primele patru luni ale anului o cifră de afaceri de aproape 37 mil lei, în creştere cu 8% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2011.

Pe 27 iunie, rețeaua PROFI a deschis un nou magazin în Fieni, județul Dâmbovița.

Mega Image a deschis pe 29 iunie, magazinul cu numărul 142 al reţelei, care este situat în cartierul Berceni din Bucureşti, respectiv în Şoseaua Berceni, nr. 96,  sector 4.

Pe 29 iunie la ora 8:00, Carrefour a deschis înca două supermarketuri în Galați.

Kraft Foods își premiază consumatorii prin campania “Câștigă o BISCamera în stilul tău!“.

Internațional:

Unilever este una dintre cele mai prospere companii din zona FMCG, cu peste 330.000 de produse pe care le oferă consumatorilor.

Discounterul Lidl din Grecia a publicat în ziarele cu mare tiraj reclame prin care anunță faptul că susține producătorii autohtoni prin distribuirea produselor grecești cu o valoare de peste 600 milioane de euro, atât local cât și internațional.

Retailerul Tesco va face schimbări semnificative la websiteul companiei pentru a veni în ajutorul clienților.

Galeriile Lafayette au semnat un document prin care sunt de acord să-i cedeze retailerului francez Casino cele 50% dintre acțiunile pe care le dețin la magazinele Monoprix.

Auchan va introduce pe piața din Ungaria noi produse marcă proprie. În prezent, peste 80% dintre produsele pe care retailerul francez le comercializează sunt marcă proprie.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *