Sinteza săptămânii 26 – 30 august

Retail

retail-fmcg-logoFrancois Melchior de Polignac, Managing Director Carrefour România, pleacă de la conducerea Carrefour România. Nu a fost comunicat oficial niciun alt înlocuitor.

PROFI deschide 3 magazine la Baia Mare, Cluj-Napoca si Huedin si ajunge la un total de 173 de unitati.

Mega Image deschide cinci magazine noi: două magazine Mega Image şi trei magazine Shop&Go. Mega Image închide astfel luna august cu 9 magazine nou deschise, din care 4 Mega Image şi 5 Shop&Go.

METRO Cash & Carry România anunță desemnarea echipelor finaliste pentru categoria bucătărie de catering/ food solutions din cadrul METRO Chef.

cora România donează 150.000 de euro către 10 organizații caritabile, prin campania Luna cora.

FMCG

Începând din luna septembrie a anului 2013, Kandia Dulce, compania care comercializează branduri precum Rom, Măgura, Primola, Kandia sau Laura, va avea un nou Director General, în persoana d-lui Mihai Georgescu.

Agenția Lowe&Partners demarează la sfârșitul lunii august circuitul evenimentelor Stella Friday, un concept ce va ajunge la consumatorii din cele mai importante orașe din țară.

Servicii

Măsura anunţată de Guvern la sfârșitul lunii iunie i-a mobilizat pe comercianții de făină şi produse de panificație să demareze procesul de adăugare a noii cote de TVA în sistemele software de gestiune și vânzare, precum și în aparatele de marcat fiscale.

TNT România, parte a TNT Express, liderul european în curierat şi servicii logistice, anunţă creşterea volumelor procesate cu 20% faţă de anul precedent.

Studii

Studiu GfK FutureBuy: Cum schimbă noile tehnologii comportamentul de cumpărare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,037 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 26 – 30 august

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: