Sinteza săptămânii 31 martie – 4 aprilie

Cu ajutorul sistemelor sale de securitate, Justice Security Services a reușit să reducă la o cincime lipsurile de inventar la partenerii săi comercianți.

Pe data de 9 Aprilie 2014 orele 17 – 19.30, la Marshal Garden Hotel – Bucureşti, va avea loc lansarea de carte – “MYSTERY SHOPPER“ – Primul ghid “Mystery Shopper” din România, autor – Cosmina Voichiţa Meseşan.

Tradiţionalul săptămânal în care se prezintă, în limba engleză, cele mai noi ştiri din retailul alimentar autohton.

5Retail

După mai bine de 9 luni de lucrări de amenajare şi o investiție de peste 4 milioane de euro, XXL Mega Discount Ploieşti şi-a deschis astăzi porțile cu un concept unic în România: primul discounter pentru femei.

Auchan România va deschide cel de-al 17-lea hipermarket remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real şi cel de-al 28-lea hipermarket al companiei.

METRO Cash & Carry Romania a comunicat orarul de funcţionare ale magazinelor Metro Cash & Carry şi Metro Punct în perioada Sărbătorilor de Paşti 2014.

Mega Image a deschis un magazin Shop&Go în Bucureşti, primul din acest an pentru retailerul belgian.

FMCG

amb Wine, parte a consortiului austriac amb Holding si producătorul brandurilor Premium de vinuri LILIAC, Young Liliac si Crepuscul, isi propune pentru 2014 dublarea vanzarilor pe segmentul de vinuri premium.

Piața neagră a pâinii este la un nivel destul de ridicat în România”, a declarat vineri președintele Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase (ROMPAN) Aurel Popescu, prezent la Brașov, la deschiderea expoziției GastroPan.

România va fi reprezentată de 20 de firme din domeniul industriei alimentare la prima manifestare expozițională a sectorului din acest an Târgul Internațional de Industrie Alimentară ”Alimentaria 2014”, care va avea loc la Barcelona (Spania), în perioada 31 martie – 3 aprilie.

HEINEKEN România a anunțat rezultatele financiare pentru anul 2013. Cifra de afaceri netă în valoare de 1.120 milioane RON, a fost în scădere cu 5% comparativ cu 2012.

Începând cu luna aprilie 2014, Robert Uzună devine noul Corporate Affairs Director Ursus Breweries, poziție ocupată până în prezent de Diana Klusch, care preia funcţia de Head of Employee Communications SABMiller plc din Marea Britanie.

Rio Bucovina, a înregistrat în cursul anului 2013 triplarea profitabilității și o creștere a cifrei de afaceri cu 8% față de 2012.

TIC TAC și Lowe&Partners, împreună cu New Age Media România, au pregătit o nouă campanie de promovare pentru Tic Tac Strawberry Mix.

Retail Internaţional

După ce a anunţat la finalul lunii februarie 2014 că părăseşte piaţa din Bulgaria, retailerul belgian Delhaize Group – operatorul reţelei Mega Image din România – a anunţat că a semnat un acord cu compania Tropic Group BV cu privire la vânzarea magazinele sale din Bosnia și Herțegovina.

Evenimente

Compania Inspire Group continuă pregătirile celei de-a 11-a ediţii BuzzCamp şi deschide lista speakerilor care vor susţine conferinţa din prima partea a evenimentului organizat în Timişoara, pe data de 8 aprilie, la Hotel Lido.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *