Sinteza săptămânii 9 – 13 aprilie 2012

În această săptămână, în Joia Mare, a avut loc un nou eveniment Iepurașul la Masca, eveniment la care revista retail-FMCG.ro a fost partener media.

BILLA România a deschis un nou magazin în Galați, al 4-lea din acest oraş, rețeaua operată de BILLA în România ajungând astfel la 63 de unități.

La Ploieşti s-au deschis în această săptămână 2 noi magazine: Mega Image, cel de-al doilea supermarket al retelei din acest oraş şi Carrefour Market, al patrulea magazin de acest fel din oraş.

Programul de Paşti al magazinelor Profi.

Grupul Auchan, lider internaţional în domeniul comerţului şi prezent deja în România încă din anul 2006, având un număr de 9 hipermarketuri şi 4.300 de colaboratori a demarat în oraşul Braşov cel mai mare proiect al său din România, CORESI SHOPPING CENTER.

Rio Bucovina, unul dintre cei mai mari producători de apă îmbuteliată din România, susţine iniţativa Legea Apei, prin care se cere modificarea actualei legislaţii, în sensul etichetării corecte şi complete a apei îmbuteliate, precizând şi cantităţile de nitraţi pe care apa le are în componenţă.

Ciuc Premium anunţă oficial lansarea unui produs cu totul nou, Ciuc Natur Radler, ce introduce pentru prima dată pe piaţa locală categoria Radler.

Transavia, liderul pieţei locale a cărnii de pasăre, anunţă inaugurarea unei noi unităţi de creştere a păsărilor – complexul avicol de la Cristuru Secuiesc, judeţul Harghita.

Timp de o lună, MasterCard şi portalul financiar Conso au derulat un sondaj online pentru a afla care este percepţia cititorilor despre modalităţile inovatoare de plată

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 9 – 13 aprilie 2012

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: