Sinteza săptămânii 9 – 13 septembrie

retail-fmcg-logoRetail intern

Cele patru magazine real,– care nu fac parte din tranzacția cu Groupe Auchan, adică Arad, Constanţa Nord, Oradea Episcopia şi Suceava, rămân în continuare parte a METRO GROUP şi continuă să opereze sub brandul real,-. Pe de altă parte, cele 20 de magazine real vor trece sub marca Auchan în mai puțin de un an.

Mega Image, cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, împreună cu Fundația Comunitară București, lansează primul apel de finanţare din “Fondul Mega Image pentru Comunitate”. Mega Image a deschis două magazine în București.

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea a două magazine nou construite, la Bacău şi Caracal, reţeaua sa din România însumând în prezent 162 magazine. Lidl își lansează aplicația mobilă și pentru Android.

FMCG

Heineken lansează cel de-al cincilea și ultimul episod din seria digitală Dropped, parte a celei mai noi campanii desfășurate la nivel internațional, The Voyage.

Cea mai nouă campanie lansată de Grupul AGRICOLA se adresează românilor pasionaţi de gătit şi se numeşte ”Bucătarul Familiei”.

Retail Internaţional

Pawel Musial, directorul general al PROFI Rom Food, a fost numit membru in consiliul de supraveghere al gigantului rus X5 Retail Group N.V. (X5), pozitie pe care o va detine timp de patru ani.

Studii

Studiu desfășurat de Media Direction și Exact Cercetare și Consultanță, în vederea descoperirii modului în care pot relaționa în România mărcile cu consumatorii: publicitatea online nu este atât de deranjantă pentru consumatori pe cât cred marketerii

Cinci branduri din FMCG se află în grupul celor 15 branduri lider din programul Superbrands 2013.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,090 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 9 – 13 septembrie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: