Diamant

Sinteza săptămânii 11 – 15 aprilie

Intern:

În această primăvară, cu ocazia Paştelui, producatorul COSELI oferă clienţilor şi colaboratorilor un nou produs: drojdia uscată instant ambalată la plic de 7 gr – pentru cei mai frumoşi cozonaci, pentru cele mai gustoase şi mai deosebite prăjituri.

Volumul cursurilor de instruire din real,- Hypermarket România creşte în acest an cu 30% faţă de nivelul anului 2010, prin diversificarea modulelor de instruire şi creşterea gradului de specializare a informaţiilor livrate angajaţilor.

Ca în fiecare an, Carrefour sărbătoreşte Paştele antrenând elevii claselor I-VIII (din Bucureşti şi Ploieşti, Piteşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Iaşi, Brăila, Focşani, Suceava, Oradea, Buzău, Sibiu, Arad, Drobeta) să deseneze şi să caştige zeci de mii de premii.

Francois-Melchior DE POLIGNAC este noul Director Executiv Carrefour România, înlocuindu-l pe Patrice LESPGANOL care va prelua conducerea Carrefour Grecia.

În perioada Sărbatorilor Pascale, programul magazinelor real,- se va prelungi până la ora 24:00. În zilele de 16, 20, 21 şi 22 magazinele real,- vor funcţiona NON STOP, urmând ca acestea să se închidă sâmbăta, 23 Aprilie la ora 19:00.

Retailerul miniMAX DISCOUNT a inaugurat în cursul lunii Martie 2011 cinci noi magazine în oraşele Târgu Mureş, Tecuci, Satu Mare, Oradea şi Focşani.

Reţeaua de supermarketuri Profi a deschis două noi magazine în Ineu, Judeţul Arad şi unul în Bucureşti, reţeaua ajungând, astfel, să numere 88 de unităţi în 58 de localităţi de pe tot cuprinsul României.

SKOL continuă promoţia natională “Caută bancnotele sub capac” şi ne prezintă video-ul “SKOL – o bere escortata.

Internaţional:

Tesco a selectat Praga pentru implementarea, în premieră, a serviciului de cumpărături online în Cehia, avându-se îm vedere extinderea ulterioară în toată ţara.

Retailerul francez Carrefour şi-a prezentat vânzările pe primul trimestru din 2011, care au înregistrat o creştere de 3,9%, faţă de aceeaşi perioadă din 2010. Tot Carrefour a anunţat numirea unui nou Director Executiv pentru operaţiunile sale europene, ocupându-se astfel postul lăsat vacant după plecarea lui Vicente Trius, în luna februarie. Grupul l-a numit în această funcţie pe veteranul Noel Prioux, fost Director Executiv Carrefour pe Asia de Sud.

Real Polonia a primit titlul de “Retailerul al Anului 2010″ în concursul organizat de Business Media Blue. Acest premiu este, în Polonia, singura distincţie acordată unei reţelele de retail şi en-gros de către furnizorii săi.

Carrefour Grecia a luat decizia să oprească sau să întârzie plăţile către o parte din furnizori, în ultimele câteva săptămâni, ceea ce a determinat pe unii din aceştia să stopeze, la rândul lor, aprovizionarea magazinelor Carrefour Marinopoulos.

Compania elveţiană Nestlé a anunţat  că a înregistrat o creştere de 6,4% pe primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2010.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,995 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 11 – 15 aprilie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: