Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 19 – 23 decembrie 2016

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria FMCG, în sinteza săptămânii 19 – 23 decembrie 2016.

RetailRetail

Rețeaua PROFI a inaugurat pe 22 decembrie trei unități la Bacău, Răcăciuni și Sărmașu, încheind 2016 cu un total de 501 de magazine. Dacă în ultimii ani PROFI a deschis în jur de 100 de magazine în fiecare an, în anul următor, retailerul vrea să ajungă la un număr de 700 de magazine la nivel naţional, conform declaraţiilor lui Daniel Cirstea, director general PROFI ROM FOOD.

Credit Foto: shutterstock.com

Carrefour a deschis azi primul supermarket din Boldeşti Scăeni, Market Boldeşti Scăeni, ajungând la un număr de 118 magazine în acest format. Publicis România a adus clienţilor Carrefour prima zăpadă din an într-unul dintre hypermarket-urile din Bucureşti, pentru a le reaminti de bucuria din copilărie a primei ninsori.

Mega Image anunță deschiderea a 9 magazine noi, ajungând la o rețea de 522 magazine.

În ultimele zile numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unui concurs online fals ce urmărește inducerea în eroare a participanților și a prietenilor acestora.

Conducerea Lidl a decis să ofere și în acest an tuturor angajaților din magazine două zile libere de Crăciun, pe 25 si 26 decembrie.

FMCG

Vincon Romania, cel mai mare producător de vinars din România, deține cea mai mare rezervă de distilate de vin – vechimea lor începe de la 12 ani și poate depăși 40 de ani. Cadouri speciale de Crăciun – Comoara Pivniței și Oenoteca – două game de vin vechi de la Vincon.

Sărbătorile de Iarnă vin cu noutăți dulci de la Boromir. Un nou sortiment de cozonac cu arome inedite așteaptă pe rafturile magazinelor: cozonacul pricomigdală cu nuci.

După un mandat de 3 ani în funcția de Director de Operațiuni Coca-Cola România și Moldova, Petre Șandru va prelua o poziție de conducere la nivel internațional.

NIVEA a lansat colecția de cadouri NIVEA MEN pentru a oferi bărbaților produse de îngrijire special concepute pentru nevoile lor.

Analize

Sezonul de Crăciun va fi cel mai bun din ultimii 10 ani pentru producătorii de cozonaci din România, afacerile cu acest produs urmând să ridice cifra de afaceri anuală a acestor firme peste nivelul de 1,5 miliarde de lei, arată o analiză realizată de KeysFin.

În ultimii ani, Internet of Things (IoT) a evoluat devenind un element de o importanță crucială în viața a miliarde de persoane de pe tot globul, chiar dacă majoritatea dintre aceștia nici măcar nu sunt conștienți de acest lucru.

Retail & FMCG news – în fiecare zi, pe e-mail

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 19 – 23 decembrie 2016

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: