Retail & FMCG – Principalele titluri din perioada 22 aprilie – 3 mai 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG) din perioada 22 aprilie – 3 mai 2019.


retail-FMCG.ro, platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile care se adresează acestei nișe. Detalii


Eveniment dedicat serviciilor pentru retail –  EXPO SHOP 2019

În perioada 9 – 11 octombrie 2019, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP 2019, a doua ediție a singurei expoziții din România dedicate serviciilor pentru retail.

Retail

Auchan Retail România a lansat magazinul online www.online.lillapois.ro, asociat brandului de retail cu produse non-food al retailerului francez.

Credit foto: Shutterstock

Retailerul Profi poate deveni liderul pieței de retail alimentar din România în 2023, conform analiștilor de la LZ Retailytics. Analiza LZ Retailytics confirmă, astfel, prognoza noastră din 2016, potrivit căreia Profi va intra în 2020 în top 3 retaileri alimentari din România, iar în 2023 va deveni lider de piaţă. În luna mai 2019, Profi va atinge pragul de 1.000 de magazine în România.

Lidl a ofererit tuturor angajaților din cele peste 240 de magazine 2 zile libere, în prima și a doua zi de Paște, pe 28 și 29 aprilie.

Începând cu 25 aprilie 2019, dimineața, toți angajații Carrefour din sediul central – până la nivel de CEO – s-au alăturat colegilor din magazine pentru a-i ajuta într-o perioadă specială, înaintea Sărbătorilor de Paște și a mini-vacanței de 1 Mai.

Analize

Primele două luni ale acestui an au debutat cu un nivel record al importurilor în valoare de 65,2 miliarde lei, în creștere cu 12% față de aceeași perioadă a anului trecut, conform unei analize efectuate de Coface România, una dintre companiile reper din domeniul asigurărilor de credit. Aproape 53% dintre aceste importuri sunt concentrate în produse care se vând în retail, majoritatea fiind destinate consumului gospodăriilor.

FMCG

Timișoreana, berea românească cu cea mai îndelungată tradiție din România, a omagiat adevărații eroi ai fotbalului, cei care-l joacă cu pasiune, dedicare și fair-play pe stadion sau chiar în spatele blocului.

S.C. Parmafood Group Distribution S.R.L. a preluat începând cu 01 Mai 2019  importul și distribuția pentru piața de Retail din România a cunoscutului brand italian  de cafea, KIMBO®.

Aproape 7.000 de companii au fost focusate, înainte de Paște, să producă și să vândă cozonaci și alte tipuri de prăjituri pentru masa de Paște a românilor.

News from Romanian Grocery Retail Market

For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian Grocery Retail Market, in April 2019, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.


Puteți citi și cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter, in english.


Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *