Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 25 – 29 ianuarie 2021

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 25 – 29 ianuarie 2021.

De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Cere o ofertă pentru promovarea B2B la adresa

revista@retail-fmcg.ro!

retailRetail

Lidl și-a consolidat poziția de angajator de top la nivel național și, pentru al cincilea an consecutiv, a obținut certificarea Top Employer, acordată de către institutul independent Top Employers din Olanda.

Carrefour România a numit-o în funcția de Director de Resurse Umane pe Alina Gamauf, un specialist cu 13 ani de experiență internațională în resurse umane și finanțe.

Glovo, platforma de livrare rapidă, a adăugat PENNY în aplicație în București și Oradea și vine în întâmpinarea clienților cu toate produsele existente în magazinele PENNY.

Mega Image face un pas înainte și susține efortul comun de prevenire a răspândirii COVID-19 prin demararea procesului de vaccinare pentru întreaga echipă, angajații din magazine, depozite și sediul central.

Au fost anunțate companiile certificate ca Top Employer 2021, iar METRO Cash & Carry se află printre organizațiile de top ce au primit această titulatură în România, dar și în alte opt țări în care retailer-ul este prezent – Pakistan, Polonia, Turcia, Germania, Bulgaria, Italia, Franța și Rusia. Retailerul a anunțat numirea lui Philippe Cazes în funcția de Director Management Ofertă și membru de Board. METRO Cash  & Carry România a organizat, pentru prima dată în mediul virtual, Conferința Anuală a Furnizorilor, care a reunit peste 150 de furnizori-parteneri.

Kaufland România a inaugurat pe 28 ianuarie 2021, două magazine, în Piatra Neamț și în Sibiu. Retailerul s-a alăturat demersului asociației Dăruiește Viață și a contribuit cu suma de 250.000 de euro la construcția Spitalului Modular ATI Piatra Neamț, în cadrul inițiativei Împreună pentru Moldova!, lansată pentru a ajuta spitalul județean, afectat de incendiul din noiembrie 2020.

Servicii

Honeywell Voice, un sistem furnizat în România de Total Technologies, compania românească cu peste 28 de ani de experiență pe piața IT, a oferit siguranță și eficiență angajaților din retail & FMCG, logistică sau curierat.

Studii

Reveal Marketing Research a derulat un studiu despre obiceiurile de plata ale romanilor din următorul an: În ce măsură vor folosi banii cash și care este percepția lor despre răspândirea virusului prin intermediul banilor?


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *