Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 1 – 5 februarie 2021

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 1 – 5 februarie 2021.

De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Cere o ofertă pentru promovarea B2B la adresa

revista@retail-fmcg.ro!

retailRetail

Kaufland România și Asociația Șansa ta au lansat prima Cantină socială dedicată sprijinirii persoanelor defavorizate, prin intermediul căreia oferă mese comunitare persoanelor fără adăpost și familiilor cu venituri mici.

Carrefour România a lansat de curând Act For Good, un program de loialitate care transformă cumpărăturile într-o experiență personalizată cu impact social, despre care am stat de vorbă cu Bogdan Lupu – Head of Loyalty & Mobile Carrefour România. Citește întreg interviul pentru retail-FMCG.ro.

La finalul anului trecut, Auchan Retail România și Costa Coffee au demarat un nou parteneriat care presupune implementarea, în următorii ani, de coffee corners Costa Coffee în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom, proiect care susține viziunea comună de a oferi o cafea excepțională consumatorilor, la nivel național.

Zero Risipă, programul Auchan pentru valorificarea alimentelor cu un ciclu de viață redus și reducerea risipei alimentare, a generat rezultate semnificative în primele 6 luni de la lansare.

Deși 2020 a fost un an plin de provocări, Profi a reușit să deschidă în 2020 un număr de aproape 240 de magazine și să realizeze o cifră de afaceri de 8,83 miliarde de lei (1,87 miliarde euro), o creștere de 21,67% față de 2019.

E-commerce

OLX, liderul pieței locale de anunțuri generaliste, a anunțat numirea lui Sebastiaan Lemmens în funcția de General Manager (OLX România, Portugalia, Bulgaria, Bosnia) începând cu luna februarie a acestui an.

Servicii

P3 Logistic Parks (“P3”) a prezentat ultimele trenduri în segmentele e-commerce și logistică, potrivit predicțiilor oferite de futurologul Sean Culey – strateg, consilier în transformare și consultant extern al dezvoltatorului.

Analize

Kerry Taste and Nutrition, un lider important în industria alimentară internațională, a lansat graficele sale anuale de gusturi pentru 2021, divulgând aromele și ingredientele care vor inspira inovarea și excelența gustului în cadrul întregului peisaj al alimentelor și băuturilor.

În luna ianuarie 2021, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 21 magazine.

Anul 2020 a fost caracterizat de o activitate crescută în orașele regionale în ceea ce privește livrările de centre comerciale, parcuri de retail și galerii comerciale, dar volumul livrărilor de spații noi se va reduce puternic în anul curent, cu circa 50%, potrivit datelor companiei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Evenimente

TaxEU Forum, cel mai important eveniment national de legislație și fiscalitate dedicat specialiștilor din domeniu, organizat de Evensys, revine cu o nouă ediție ce va avea loc în perioada 11 – 12 martie 2021 și va reuni, virtual de această dată, specialiști din cele mai importante companii și firme de consultanță fiscală.

News from Romania

Romanian FMCG Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian FMCG Retail Market and FMCG industry, in January 2021, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *