Sinteza săptămânii 19 – 23 mai

Serviciul de cumpături online cu livrare la domiciliu carrefour-online.ro, a intrat într-o nouă etapă prin introducerea plăţii cash la livrarea comenzii, începând din 23 mai 2014.

Concluzii după evenimentul „Comertul de maine va fi digital”, organizat de către CCIFER (Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania), eveniment dedicat comerţului online din România.

INAQ Consulting si IFS Management GmbH organizează pe 27 mai, la Bucureşti, cea de-a doua ediţie a Conferinţei IFS dedicată ultimelor noutăţi despre standardele IFS, care se vor aplica de la 1 septembrie 2014, IFS – PRODUCŢIE, LOGISTICĂ, IMPORT, RETAIL.

Penny Market (1)retail

Săptămânalul The latest news from romanian food retail, cu cele mai importante ştiri din retailul alimentar din România, în limba engleză.

În perioada 2014-2015, REWE România SRL urmează să deschidă între 35 și 45 de noi unităţi Penny Market. Schimbări în structura de management.

PROFI a inaugurat 3 noi magazine, unul in Oradea, unul in Timisoara si unul la Medias. Astfel, reteaua PROFI ajunge sa numere 224 de unitati operationale in intreaga tara.

În perioada 21 mai – 3 iunie, Auchan organizează a cincea ediție a Târgului Bebe, cu o ofertă completă și variată pentru bebeluși și copii până la 3 ani.

FMCG

Nestle Romania sarbatoreste cea de-a 20a aniversare a brand-ului JOE, una dintre principalele marci Nestle generatoare de crestere in Romania şi cel de-al treilea brand ca importanta a contributiei la cifra de afaceri a companiei pe piata locala. “Usor Irezistibil” reprezinta noua pozitionare a brandului JOE.

Odată cu lansarea noului videoclip ‘La LaLa (Brazilia 2014)’, pe 22 mai 2014, Shakira și Activia își unesc forțele pentru a susține World Food Programme (WFP) și obiectivul organizației de a construi o lume fără foamete.

SKOL, marca de bere din portofoliul companiei URBB (United Romanian Breweries Bereprod) lanseaza noua platforma de comunicare “Din respect pentru bere, din respect pentru tine”.

MAGGI a relansat site-ul www.maggi.ro, transformându-l într-un atelier de creație dedicat tuturor celor care își doresc să experimenteze, să descopere și să testeze lucruri noi în bucătărie.

Studii

mediaTRUST, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de monitorizare, prezintă topul brandurilor de cosmetice şi îngrijire personală cu cea mai mare vizibilitate în publicitate, în perioada 1 ianuarie – 30 aprilie 2014.

Evenimente

Reglementările specifice pentru certificarea unui Sistem de Management al Siguranței Alimentului și cum ajută acesta companiile – Conferinţa IFS – Productie, Logistica, Import, Retail (27 mai).

Evenimentul BuzzCamp ajunge si la Bacau, pe data de 29 mai, incepand cu ora 12:30, editie care se va desfasura la Universitatea Vasile Alecsandri. BuzzCamp, cel mai complex eveniment de dezvoltare personala si orientare in cariera soseste in Bacau pentru prima data.

Servicii

Grupul PayPoint anunţă trei noutăţi importante prin care îşi consolidează poziţia de lider de piaţa în domeniul plăţilor: fuziunea diviziilor de plăţi mobile şi online, noul portofoliu de modalităţi de plată şi o nouă identitate de grup.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *