Situația deschiderilor de magazine din retailul alimentar din România, în luna decembrie 2017

Update 9 ianuarie 2018: Mega Image a mai deschis alte 11 magazine în a doua jumătate a lunii decembrie 2017 şi a încheiat anul cu o reţea de 596 de unităţi, astfel că totalul magazinelor deschise în luna decembrie s-a ridicat la 51 de unităţi.

În luna decembrie 2017, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 40 de magazine, cu 5 unităţi mai puțin faţă de luna anterioară.

retailul alimentarPROFI a deschis în luna decembrie 15 magazine noi, fiind rețeaua cu cele mai multe unităţi şi cea mai mare expansiune din România. Noile unități au fost deschise în Bacău, Dobroești, Sighetu Marmației, Târgu Frumos, Albeștii de Argeș, Mănăstirea, Găești, Târgu Neamț, Băleni, Baia de Fier, Moinești, Onești, Tomești, Scornicești și Vaslui.

Cu aceste deschideri, rețeaua PROFI ajunge la finalul acestei luni la un număr total de 694 de unități prezente în 379 de localități.

REWE România continuă expansiunea și în luna decembrie cu deschiderea a 6 magazine PENNY Market în cinci județe din România și în capitală. Rețeaua ajunge să numere, la finalul anului, 221 magazine operaționale în România.

Lidl a inaugurat luna decembrie patru magazine în Constanța, Tulcea, Suceava și Timișoara, rețeaua ajungând la un număr de 220 unități.

Auchan Retail România a inaugurat în luna decembrie primele 3 supermarketuri din România, sub marca MyAuchan, altele decât cele din parteneriatul cu Petrom România.

Retailerul Carrefour a deschis în luna decembrie un hipermarket în cadrul centrului comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, ajungând la 311 de unități, și un magazin Supeco în Hunedoara, ajungând la 9 unități în acest format.

Mega Image a inaugurat în luna decembrie un nou concept de magazin Shop & Go în centrul comercial Plaza România. Pe lângă magazinul Shop&Go din Plaza România, Mega Image a mai deschis încă 9 magazine în luna decembrie, retailerul ajungând la o reţea de 585 de magazine.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *