Retail & FMCG – sinteza săptămânii 1 – 5 iulie 2019

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 1– 5 iulie 2019.


De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro ? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii


Start înscrieri la Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions, dedicată serviciilor pentru retail, din data de 10 octombrie 2019! Oferta early bird:

Începând din 30 mai 2019 și până pe data de 30 iulie 2019, este valabilă oferta Early Bird de înregistrare și participare la conferință, ce include un discount de 25 %.

Detalii înregistrare

Retail magazineRetail

Mega Image a continuat să inoveze și a inaugurat un nou format de magazin în București, în zona Piața Domenii, prin remodelarea spațiului din fostul magazin Mega Image Domenii 2,  ce a fost închis în vederea transformării la jumătatea anului trecut.

Credit foto: Shutterstock

Auchan Retail Romania a deschis pe 5 iulie 2019 magazinul de proximitate MyAuchan Obregia, situat pe Bulevardul Al. Obregia Nr. 19A, sector 4, București.

Produsul inovator Mobil Nelimitat, de la Telekom Romania, le permite clienților să se aboneze, în medie, în mai puțin de 5 minute, printr-o experiență complet digitală, cu pași ușor de parcurs. Acesta poate fi achiziţionat din magazinele Telekom Romania și ale partenerilor, precum și din orice magazin Mega Image sau Shop & Go, în urma unui parteneriat dintre cele două companii.

Rețeaua de magazine PENNY Market s-a extins cu o nouă unitate în București, iar rețeaua a ajuns la 240 de spații deschise în România.

Între 3 şi 16 iulie, Auchan organizează în toate hipermarketurile rețelei cea de-a zecea ediție a Târgului de bere Auchan cu peste 250 de tipuri și mărci de bere, atât românești, cât și de import dar și de o gamă largă de produse complementare pentru servirea berii.

Supeco a deschis primul supermarket din Satu Mare, un nou format de supermarket cu produse locale, prețuri mici și oferte imbatabile, ajungând astfel la o rețea de 16 magazine în România.

Cu ocazia începerii celui mai mare festival de la malul mării, NEVERSEA, Kaufland a anunțat experiențele inedite pe care le-a pregătit pentru iubitorii de distracție.

FMCG

UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD (URBB) și-a extins portofoliul de beri speciale Timeless Collection cu berea Weihenstephaner Vitus.

Servicii

În contextul plăților digitale care câștigă teren și în contextul noii reglementări UE prin care tranzacţiile online trebuie să includă autentificarea prin doi factori, studiul Mastercard Digitalization Survey 2019, recent lansat de Mastercard, relevă nevoia consumatorilor pentru o securitate sporită a tranzacțiilor digitale și încrederea în acestea.

News from Romania

Romanian Grocery Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian Grocery Retail Market, in June 2019, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.

Evenimente

Coca-Cola HBC România, Kaufland și Ursus Breweries sunt parteneri de colectare selectivă al celui mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre, Neversea, pentru al doilea an la rând. Scopul acestui parteneriat este să crească nivelul de conștientizare cu privire la importanța colectării selective și să informeze participanții la festival cu privire la tipurile de deșeuri care pot fi colectate separat, pentru a putea fi ulterior reciclate.


Puteți citi și cele mai proaspete știri din retailul DIY, Home Improvement și Gardening din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată acestui sector, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY,Home Improvement & Gardening retail from Romania and Central and Eastern Europe at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to this sector, directly or by subscribing to the daily newsletter, in english.


Retail & FMCG – în fiecare zi, pe e-mail

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *