Sinteza săptămânii 14 – 18 ianuarie

Azi e ultima zi pentru concursul Cea mai inedita strategie de loializare a clienților în 2012Spune-ne care au fost strategiile de loializare a clienţilor folosite de compania pe care o reprezinţi şi poţi câştiga un membership pe un an la “Customer Service Excellence Club” în valoare de 470 Euro + TVA!

Intern:

După recenta rebrenduire a reţelei de magazine Penny Market XXL în XXL Mega Discount, reţeaua de magazine de tip discount Penny Market, parte a REWE GROUP, se repoziţionează la început de an. “Ştie ce ne place” este noul slogan prin care Penny Market desăvârşeşte procesul amplu de modernizare început în anul precedent.

Grupul de firme REINVENT a deschis cel de-al doilea magazin din Capitală, de data asta sub brandul Krut. Primul magazin s-a deschis sub brand-ul Periş.

Mega Image a deschis un nou supermarket în Bucureşti, primul magazin din acest an.

Lidl a inaugurat în această săptămână, la Piatra Neamţ, al 156-lea magazin al reţelei.

Retailerul Profi a inaugurat azi în Bucureşti prima sa unitate din acest an. Magazinul, construit de la zero, este unitatea cu numărul 150 a reţelei şi cea de-a 23-a din capitală.

Anul 2012 a adus cele mai mari cote de încredere în rândul populaţiei de la declanşarea crizei economice până în prezent, indicele general măsurat de Barometrul de Încredere a Consumatorului realizat de GfK pentru Comisia Europeană atingând o medie anuală de -37.

Începând cu data de 9 ianuarie 2013, în urma unei decizii luate de boardul Kandia Dulce și de Directorul General Mihuț Crăciun, acesta din urmă a părăsit funcția pe care o deținea la conducerea companiei.

Cris-Tim, liderul pieţei de mezeluri din România, şi-a lărgit sfera de activitate intrând şi pe piaţa lactatelor, prin inaugurarea fermei de creştere a animalelor EcoFerm şi lansarea gamei Mândruţa.

Wave Division, una dintre cele mai mari agenții de BTL full service din România, a încheiat anul 2012 cu un bilanţ de excepţie.

Internaţional:

Grupul german de retail Rewe Group şi-a anunţat planurile de expansiune pentru 2013.

Metro Group a raportat o creştere modestă a vânzărilor pentru 2012, în pofida așteptărilor optimiste, cu un ultim trimestru slab și condiții de piață dure.

Grupul belgian de retail Delhaize Group, operatorul magazinelor Mega Image din România, a anunţat rezultatele financiare preliminare pentru 2012.

Secţiunea Premium:

Evoluția pieței de retail din România în 2012 – infografic

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *