Sinteza săptămânii 2 – 6 decembrie 2013

Cititorii revistei retail-FMCG.ro pot achiziţiona bilete la evenimentul Bucureşti Business Days cu 15 % discount, folosind codul de discount FMCG15.

În plus, Revista retail-FMCG.ro, partener media al evenimentului Bucureşti Business Days, oferă şi o invitaţie gratuită cititorilor săi. DETALII

PREMIUM

Care sunt formatele de retail câştigătoare în următorii 3-4 ani, în Europa Centrală şi de Est şi prin ce mijloace aceste formate vor pătrunde din ce în ce mai mult în aglomerările urbane?

Retail

IMG-1759PROFI a deschis primul magazin din lume construit în întregime din gheaţă. Situat în Bucureşti, în Piaţa George Enescu (lângă Ateneu), PROFI Ice Store este magazinul cu numărul 200 al reţelei din România.

Cora România a lansat coradrive.ro, primul hipermarket online din România cu livrare de tip drive. Prelansat în luna septembrie, serviciul este disponibil inițial pentru magazinul cora Lujerului din București, urmând a se implementa și în alte magazine din rețea.

Un ghid de cumpărături online: carrefour-online.ro versus coraDrive.ro.

După retailerii alimentari Mega Image, Lidl şi Metro, iată că şi Carrefour îşi lansează propria aplicaţie mobilă, disponibilă deocamdată doar pentru sistemul de operare iOS

Carrefour România a deschis primul său supermarket din orașul Mioveni, ridicând numărul total de magazine în formatul „Market” la 77.

Auchan România a inaugurat în această săptămână două magazine remodelate sub marca şi comerţul Auchan, din seria celor 20 de magazine real preluate de la METRO GROUP, la Sibiu şi Satu Mare.

Kaufland România a inaugurat un nou magazin în Bucureşti, în cartierul Pantelimon, pe locul fostei platforme industriale Electroaparataj. Kaufland Pantelimon este cel de-al 89-lea magazin al reţelei din România.

REWE România a deschis un magazin în oraşul Negreşti Oas, Judeţul Satu Mare. Noul Penny Market este magazinul cu numărul 141 al reţelei din România.

Sătămânalul în limba engleză cu cele mai importante ştiri din retailul alimentar din România, Romanian retail weekly news.

FMCG

Noul design pentru sticla de apă minerală naturală Bucovina aduce o revitalizare a logo-ului, adaptat și modernizat pentru noul PET.

Lansată pe 1 Decembrie, cu ocazia ȋmplinirii a 95 de ani de la Marea Unire, campania DERO “Brăţara ne uneşte”spune povestea comunităţilor de meşteşugari, aceia care sunt ȋncă păstrătorii unor obiceiuri uitate de către mulţi.

Igor Tikhonov a fost numit noul președinte al URSUS Breweries, cu începere de la 1 ianuarie 2014. Igor Tikhonov îl va înlocui pe Andrew Highcock la conducerea companiei.

Evenimente

Peste 800 de participanți sunt așteptați la evenimentul București Business Days din perioada 10-11 decembrie, ce va avea loc la Bucureşti, la sediul Universităţii Româno-Americane.

Studii

Metro Cash & Carry a avut cel mai mare volum de publicitate de Black Friday, conform unui studiu efectuat de către mediaTRUST România, în perioada 1 noiembrie 2013 – 2 decembrie 2013.

În acest an, bugetul mediu total alocat pentru Crăciun şi Revelion înregistrează o creștere comparativ cu anul anterior atingând valoarea de 1.541,68 lei, conform unui studiu realizat de către MEDNET Marketing Research Center.

 

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *