Next_Capitall

Sinteza săptămânii 20 – 24 iulie 2015

Recomandare retail-FMCG.ro – Articol PREMIUM free – Cum va arăta comerțul online cu produse alimentare în 2020?

online-shoppingRetail

În premieră mondială, Carrefour a amplasat recent rețele extinse de dispozitive iBeacon în toate cele 28 de hipermarketuri din România, pentru a ghida și informa cumpărătorii.

Credit foto: Shutterstock

Selgros Cash&Carry România a inaugurat propriul centru de distribuție pentru București și împrejurimi. Serviciul de distribuție vine în sprijinul clienților din industria HoReCa, optimizând procesul de aprovizionare a clienților Selgros prin livrarea rapidă a tuturor produselor din sortiment.

Mega Image a lansat în aceasta vară un nou program pentru brandul propriu Gusturi românești, “Gusturi Românești de la gospodari”. un program unic de susținere a producătorilor locali.

PROFI a inaugurat patru noi magazine la Baia de Aramă, Timişoara, Arad şi Sângeorz Băi, reţeaua naţională ajungând să numere 320 de unităţi, retailerul fiind prezent în 152 de localităţi.

Grupul Delhaize şi-a prezentat raportul de sustenabilitate pe anul 2014. Retailerul Mega Image România, parte a grupului de retail Delhaize, a susținut puternic la nivel local angajamentul grupului în direcția sustenabilității.

Cel mai mare acţionar al grupului francez de retail Carrefour, familia Moulin, a anunţat că şi-a majorat participaţia la peste 10% din capital, însă a adăugat că nu intenţionează să preia controlul la cel mai mare grup european de retail.

FMCG

Celebrul producător italian de cafea Lavazza vrea să preia brandul francez Carte Noire, valoarea tranzacţiei fiind estimată la 800 de milioane de euro.

Grupul francez Bonduelle, lider mondial în domeniul legumelor prelucrate, colaborează cu Centerview Partners în încercarea de a achiziţiona divizia de alimente congelate şi conservate Green Giant a gigantului american General Mills Inc.

Inmedio a introdus în magazinele sale cafeaua proaspăt măcinată Doncafé, în două variante de dozaj: mică și mare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 20 – 24 iulie 2015

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: