Sinteza săptămânii 22 – 26 august

Intern:

Blue Business Media Polonia, alături de partenerii săi locali, inclusiv revista noastră, organizează în zilele de4 şi 5 octombrie 2011, la JW. Marriott Grand Hotel, Bucureşti, cea mai mare şi cea mai importantă întâlnire în domeniul retail-ului şi al FMCG-ului din România, denumit Romania Retail Summit, eveniment aflat la cea de-a doua ediţie.

Grupul Mercadia Holland BV, deținătorul lanțurilor de magazine MACRO și MIC.RO, a deschis la Călărași cel de-al șaselea magazin din rețeaua MACRO, în urma unei investiții de 500.000 Euro.

Reţeaua de magazine tip Cash & Carry Selgros a nunţat că va deschide la începutul iernii un nou magazin în Constanța, al doilea din acest oraş şi al 19-lea al reţelei.

Începând cu 1 August 2011, Cătălina Aldea a fost numită Director Comercial al reţelei Mega Image, înlocuindu-l pe Michael Stathakopoulos care a preluat o nouă funcţie în cadrul Delhaize Group, respectiv Alfa Beta (Grecia).

În noaptea de 20 spre 21 august, real,- Hypermarket a organizat o „Noapte a Reducerilor Astronomice”, cu mari reduceri de preţ pentru o mare parte a produselor, pentru produsele din colecţia estivală preţurile fiind cu până la 70% mai mici.

Arena Bucătarilor, cel mai prestigios eveniment din cadrul programului Selgros dedicat gastronomiei, a ajuns la ediția a II-a. Competiția este organizată de către compania Selgros în colaborare cu Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism – România, în perioada: joi, 01.09. – vineri, 02.09.2011, începând de la ora 11.00, la Selgros București-Băneasa.

Industria cărnii din România organizează la Romaero Băneasa, în perioada 21-24 septembrie, Târgul Internaţional al Cărnii şi Produselor din carne, ce se va desfăşura sub denumirea generică CARNEXPO.

Cel mai mare festival din România, Tuborg Green Fest Peninsula, continuă tradiţia de a proteja mediul înconjurător şi se aliază cu Umbrela Verde, unul dintre cele mai mari programe de responsabilitate faţă de mediu desfăşurate în România, pentru a se asigura că publicul va fi răsplătit pentru comportamentul său eco.

S-a desemnat câștigătorul finalei naționale a competiției Stella Artois World Draught Masters 2011.

Internaţional:

Planurile de expansiune ale retailerului francez Auchan în China, arată că, în urmatorii 5 ani, Auchan va opera 100 de magazine până în 2015, prin deschiderea unui număr aproximativ de 10 de magazine pe an. În prezent, Auchan detine aproape 50 de magazine în China.

Carrefour Franţa şi Danone au lansat un site co-branded dedicat stilului de viaţă sănătos: www.jaimemasante.fr.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Sinteza săptămânii 22 – 26 august

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: