Retail & FMCG – Sinteza săptămânii 11 – 15 ianuarie 2021

Retail & FMCG – Principalele titluri din retailul alimentar şi industria bunurilor de larg consum (FMCG), în sinteza săptămânii 11 – 15 ianuarie 2021.

De ce să te promovezi pe retail-FMCG.ro? Cine se poate promova pe retail-FMCG.ro? Tipuri de promovare disponibile. Detalii

Cere o ofertă pentru promovarea B2B la adresa

revista@retail-fmcg.ro!

cora România, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, lansează cora Pro, un serviciu dedicat companiilor care include numeroase avantaje și beneficii. Comenzile plasate online de către companii pe www.cora.ro au opțiunea ridicării produselor din hipermarket, de la punctul coraDrive sau a livrării la sediul companiilor. Noul serviciu este disponibil pentru hipermarketurile cora din București, Constanța, Cluj, Ploiești, Bacău și Drobeta Turnu Severin.

retailRetail

PENNY a deschis primele două magazine din 2021: unul în București și unul în Reghin, județul Mureș. Magazinul din București este unul într-un format cu o suprafață mai mică de vânzare, situat la parterul unui bloc.

Prin aceste două deschideri, planul de expansiune al discounterului PENNY România continuă, iar rețeaua PENNY ajunge la un număr total de 278 de magazine.

În perioada 7 – 20 decembrie 2020, în colaborare cu rețeaua Băncilor pentru Alimente, Lidl a desfășurat pentru al doilea an consecutiv campania de colectare de alimente, în sprijinul persoanelor aflate în dificultate.

Cupio, unul dintre cele mai îndrăgite branduri de cosmetice profesionale din România, a încheiat anul 2020 cu o rețea de 20 de magazine în România. În 2020, un an plin de provocări, Cupio și-a continuat planul de extindere la nivel național, deschizând încă 5 magazine noi.

Mega Image a încheiat anul 2020 cu 89 de magazine inaugurate la nivel național, ajungând în prezent la un total de 854 de magazine. Extinderea a fost atât în oraşe noi, zone urbane puternice, cât şi în zonele în care are deja prezență, care au fost astfel consolidate.

METRO sprijină afacerile HoReCa prin lansarea DISH în România, o platformă ce oferă soluții digitale dezvoltate chiar cu sprijinul antreprenorilor din industria ospitalității, pentru a asigura vizibilitatea online și a crește eficiența afacerilor.

FMCG

Macromex, liderul în industria alimentară pe segmentul produselor cu temperatură controlată, a anunțat construirea celui de al doilea depozit, Corso Distribution Center, în localitatea Chitila. Costul investiției se ridică la valoarea de 15 milioane de euro și va fi finanțat atât din fonduri proprii, cât și dintr-un credit de investiții pe termen lung oferit de Alpha Bank România.

Food Service Retail

Lanțul de cafenele 5 to go a încheiat anul 2020 cu un bilanț optimist și cu planuri mari de dezvoltare pentru următorii ani.

E-commerce

Auchan Retail România a anunțat parteneriatul cu foodpanda, lider pe piața de food delivery din România, pentru comanda și livrarea rapidă a produselor la domiciliul clienților.

foodpanda, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, anunță lansarea pandamart, un concept de magazine proprii (fizice) de la care utilizatorii foodpanda pot comanda direct din platformă, cu livrare în maximum 30 de minute. În prezent, primele două puncte de vânzare pandamart funcționează în București și Cluj-Napoca.

O selecție de peste 90 de vinuri de la 14 crame din Republica Moldova fac parte din cea mai recentă campanie de promovare online susținută de Wine of Moldova, în colaborare cu magazinul online TopDrinks.ro.

Studii

Reveal Marketing Research, compania de cercetare de piață, a lansat de curând Barometrul Românii AZI, un studiu privind evoluția la nivel de emoții și priorități ale românilor în 2020, un an aflat în contextul pandemiei.

Analize

Cele mai importante evenimente din retailul alimentar din România, în 2020, un an care a stat sub semnul pandemiei în cea mai mare parte a sa.

În luna decembrie 2020, în retailul alimentar din România au fost deschise, în total, 62 magazine, recordul lunar de deschideri din 2020.

News from Romania

Romanian FMCG Retail – For all our readers abroad, these are the most important news from Romanian FMCG Retail Market and FMCG industry, in December 2020, provided by retail-FMCG.ro, the most read B2B publication in online, in Romania, from retail & FMCG niche.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *