Next_Capitall

Sinteza săptămânii 14 – 18 octombrie

Retail

IMG-4358Auchan România a inaugurat magazinul Auchan Pallady, primul magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine real preluate de la METRO GROUP la finalul anului trecut (GALERIE FOTO).

Trei noi dechideri de magazine pentru retailerul BILLA în această săptămână: Braşov, cel de-al 4-lea magazin din acest oraş şi Bucureşti, unde BILLA „prinde ” două dintre cele mai bune poziţii pentru un magazin, în două centre comerciale importante: Cocor şi Promenada. 78 de unităţi Billa în România.

Carrefour continuă expansiunea în România cu alte 4 magazine noi: 3 magazine Express, 2 în Braşov şi unul în Bucureşti, plus încă un magazin Market, deschis la Brăila. În România, Grupul Carrefour numără 139 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 72 supermarket-uri „Market” şi 42 magazine de proximitate „Express”.

Mega Image deschide alte două magazine, în Baloteşti – Ilfov şi în Bucureşti, reţeaua ajungând la un număr total de 257 unităţi. Alte 4 magazine vor mai fi deschise până la finalul lunii octombrie.

Lidl a inaugurat un nou magazin la Urziceni, reţeaua sa din România ajungând la 164 de magazine.

dm drogerie markt începe anul financiar 2013/2014 cu 7 noi deschideri în lunile octombrie şi noiembrie. Prima dintre ele a avut loc la AFI Cotroceni pe 10.10.2013.

Romanian retail weekly news – săptămânalul care aduce cele mai proaspete ştiri din retailul autohton, în limba engleză.

FMCG

Sarantis va reloca producția de cosmetice de îngrijire pentru faţă şi corp ELMIPLANT, BIOTEN şi KOLASTYNA din România în Grecia.

Mondelez lansează o nouă tabletă de ciocolată – Milka Bubbly.

J&B Tattoo – o nouă ediție specială de sticle de la J&B.

Servicii

În perioada 21.10.2013 – 25.10.2013 Algernon îşi deschide porţile pentru toţi cei interesaţi de inscripţionările pe textile, fie că este vorba de companii care activează în sfera publicităţii, a industriei textile sau de firme din arii conexe, prin intermediul programului “Săptămâna porţilor deschise la Algernon”.

Evenimente

Pe 13 -14 noiembrie 2013, la Crowne Plaza Hotel se va desfasura cea de-a patra editie Promotions 360, cea mai importanta conferinta locala dedicata promotiilor si rolul acestora in relatia dintre brand si consumator.

„The New Age of Retail” Real Estate Forum 2013 va avea loc la Hotelul Intercontinetal București, în 23 octombrie 2013 și aduce laolaltă unele dintre cele mai importante figuri din top managementul companiilor din branșă și nu numai.

Google începe înscrierile în programul Online Marketing Academy (OMA), lansat în colaborare cu universităţi din 9 oraşe ale ţării: Bucureşti, Iaşi, Cluj, Sibiu, Braşov, Târgu Mureş, Oradea, Timişoara şi Craiova.

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 14 – 18 octombrie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: