Sinteza săptămânii 28 octombrie – 1 noiembrie

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Detalii.

poză-1Retail

Continuăm săptămânalul Romanian retail weekly news, un rezumat al celor mai importante ştiri din retailul autohton, în limba engleză.

PROFI a inaugurat trei magazine în Bucureşti, Târgovişte şi Biharia, jud. Bihor. Rețeaua din România ajunge la 187 de unități.

BILLA inaugurează un magazin în Timișoara și ajunge la 80 de unități în România. Niciun alt magazin nu se va mai deschide anul acesta. Între 31 octombrie si 6 noiembrie, BILLA România va găzdui Săptămâna Austria la BILLA, o săptămână întreagă destinată produselor austrice autentice.

Produsele membrilor Asociaţiei Bio România sunt listate, începând cu data de 30 octombrie, în toate cele 24 de hipermarketuri „Carrefour” din țară,

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 31 octombrie a unui magazin nou construit, în Galaţi, reţeaua sa din România însumând în prezent 165 de magazine.

Mega Image închide luna octombrie cu 8 magazine nou deschise, dintre care 5 Shop&Go și 3 Mega Image şi ajunge la un număr total de 260 de unităţi în România.

FMCG

HEINEKEN a anunțat că extinde acordul de sponsorizare cu UEFA Champions League până în sezonul 2017 – 2018, inclusiv.

FARMEC a înregistrat o cifră de afaceri de 105 de milioane lei după primele nouă luni ale anului 2013, în creștere cu aproximativ 16% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Coca-Cola a inaugurat o nouă linie de îmbuteliere Cappy Pulpy în Ploiești, cu o investiție de 22 milioane de euro şi devine unul dintre cei mai importanţi furnizori din Europa.

Începând cu 1 noiembrie 2013, Hochland România va avea un nou director general. SERGIU MITITELU, care a deținut această poziție în ultimii 7 ani, va preda ștafeta conducerii companiei către SORIN TIMUȘ

La aniversarea a 135 de ani de existență, URSUS sărbătorește ursul brun, simbolul mărcii URSUS încă de la începuturile producerii acestei beri.

Producătorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis lansează primele vinuri Eco din portofoliu. Compania cultivă struguri ecologici pe o suprafaţă de 15 hectare în Podgoria Dealu Mare.

O imagine nouă, restilizată pentru Campari.

Servicii

S-a lansat Bucharest Shopping, o aplicatie mobila ce reuneste piata de shopping din Bucuresti, un tool de comunicare şi informare, care poate detecta cele mai apropiate reprezentanţe ale brandurilor preferate şi care oferă informaţii utile actualizate in timp real despre magazine, ultimele colectii, promotii si oferte speciale.

Studii

86,2% dintre utilizatorii de internet, din mediul urban, au făcut cumpărături online, conform Studiul privind Cumpărăturile online realizat de MEDNET Marketing Research Center, în perioada 17 – 24 septembrie 2013.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *