Sinteza săptămânii 22 – 26 aprilie

retail-fmcg-logoRevista retail-FMCG.ro este alături de trupa Dance World la Cupa Mondială de Dans de la Brighton din luna iulie şi o susţine în drumul către marea finală a emisiunii-concurs România Dansează.

Intern retail

Sezonul reducerilor de Paște a început mai devreme – un material video realizat de către colegii de la Digi24, în cadrul căruia apare şi redactorul şef al revistei retail-FMCG.ro cu o scurtă intervenţie.

PROFI inaugurează două magazine, unul în Galaţi şi unul în Sântana, jud. Arad şi ajunge la un număr total de 165 de unităţi în 89 de localităţi.

BILLA România anunță deschiderea unui nou magazin în Constanța, rețeaua națională ajungând astfel la 72 de unități.

Grupul Carrefour a anunţat oficial, în cursul săptămânii trecute, lansarea site-ului www.carrefour-online.ro, primul său magazin online din România, disponibil pentru moment în versiune beta. Continuând tradiția, Carrefour România a premiat copiii talentați din clasele O-VIII, participanți în cadrul Concursului de desene Carrefour 2013, ajuns deja la a XXIII-a ediție.

Cu deschiderea de săptămâna trecută de la Mogoşoaia, Mega Image închide luna aprilie cu 10 supermarketuri noi deschise.

Orarul de funcţionare al magazinelor METRO Cash & Carry România şi Metro Punct în perioada Sărbătorilor de Paşte.

Lidl sprijină pentru al doilea an la rând evenimentul “ProSport cu bicicleta la mare”. În această săptămână clienţii vor putea găsi în magazinele Lidl din toată ţara specialităţi franţuzeşti, în cadrul Săptămânii Franceze Lidl.

Selgros Cash & Carry declară luna aprilie – luna curațeniei de primăvară dar și a voluntariatului.

FMCG

În luna aprilie berea Skol se relansată în România şi dă startul unei campanii naţionale de imagine şi de repoziţionare a brandului.

Kraft Foods România, parte a Mondelēz International, lansează pe piaţa locală o nouă marcă de biscuiţi – Grany. Noile produse conţin 100% ingrediente de origine naturală şi sunt disponibile în 3 variante: original, nucă de cocos şi cacao.

În primul trimestru al anului 2013, Grupul de firme Agricola a înregistrat o cifră de afaceri de 117,964 mil. lei, cu 5% mai mult faţă de cifra de afaceri înregistrată în perioada similară a anului trecut

Studii

European Drinks, Procter&Gamble şi Reckitt Benckiser sunt advertiserii din industria FMCG cu cea mai mare vizibilitate în media, în luna martie, potrivit unui studiu realizat de către mediaTRUST, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de monitorizare.

Evenimente

Compania Magister Software, dezvoltator al platformei software SmartCash RMS, cel mai răspândit software specializat pentru retail din România, lansează un nou program de certificare, deschis tuturor companiilor interesate să ofere soluții pentru retail.

Servicii

Benzile dublu adezive Orafol de la Algernon – soluția optimă pentru producătorii de ambalaje, beneficiarii cei mai importanţi fiind companiile din industria FMCG, pentru sistemele de afisaj din retail şi pentru firmele specializate în merchandising ce asigură semnalistica la raft.

Incepand cu luna aprilie a acestui an, compania Müller Dairy a decis incheierea unui parteneriat cu Whiteland Logistics, avand ca scop externalizarea serviciilor logistice la nivel national.

MasterCard lansează o nouă campanie de comunicare pentru susținerea plăților contactless.

Supercard Solutions & Services, o companie cu capital 100% privat românesc şi lider pe piaţa programelor de fidelitate prin carduri, a înregistrat o cifră de afaceri de peste 2,5 milioane euro.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,037 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Analize » Sinteza saptamanii » Sinteza săptămânii 22 – 26 aprilie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EXPO_SHOP_2020
%d blogeri au apreciat: