Sinteza săptămânii 2 – 6 iunie 2014

Revista retail-FMCG.ro şi-a lansat oficial magazinul online www.retail-fmcg.ro/magazin-online care vinde servicii, cursuri, seminarii, coaching, bilete la evenimente şi alte unelte cu adresabilitate către companiile din industria FMCG şi retailul alimentar.

DSC03594Retail

PROFI Rom Food anunţă inaugurarea unui concept revolutionar: primul magazin modular care poate fi extins sau restrâns, după nevoi, ce se va deschide pe data de 11 iunie 2014, la Sighişoara.

BILLA continuă procesul de remodelare şi anunţă redeschiderea magazinul remodelat BILLA Olteniței din Bucureşti.

Carrefour a pregătit pentru perioada 5-25 iunie câteva activări speciale, în toate hipermarketurile, o serie de surprize cu tematica Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia.

Ruxandra Beșe, 42 de ani, este noul Director de Dezvoltare al Immochan România, divizia de imobiliare a Auchan România. Echipa Immochan România reprezintă astăzi o echipă de 23 de persoane și un portofoliu de 9 centre comerciale în administrare.

În perioada 4-17 iunie, Auchan organizează Târgul de Bere, creat special în toate cele 31 de magazine Auchan din 18 orașe și ajuns la a cincea ediție.

Carrefour România anunță extinderea proiectul de colectare inteligentă a deșeurilor SIGUREC 1 către întreaga reţea de hipermarketuri.

The latest news from romanian food retail – articolul în limba engleză cu noutăţile din retailul alimentar autohton.

FMCG

Albalact modifică ambalajul brandului Zuzu și introduce, în premieră, primul lapte la bidon de plastic cu mâner. Albalact deține exclusivitate pe piața din România pentrua cest tip de ambalaj, timp de 5 ani.

Veniturile companiei Danone România au depăşit 481 milioane lei în 2013, în uşoară scădere cu 5% în comparaţie cu anul anterior.

Gustul Puiului Fericit AGRICOLA a fost premiat de 50 de chefi din întreaga lume.

Studii

Produsele alimentare și băuturile nealcoolice au deținut, în anul 2013, în medie, 41,4% din consumul gospodăriilor, conform ultimelor date furnizate de către INS.

Servicii

Grupul Leo Burnett România lansează agenția Arc, specializată în shopper marketing & brand activation.

Evenimente

Au mai rămas câteva zile până la cea de-a treia ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2014, care se va desfășura în zilele de 11 și 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu.

Antreprenorii care sunt în căutarea unui partener financiar se mai pot înscrie în programul Start&Grow 2014 până pe 8 iunie. Start&Grow este un proiect startups.ro care ii ajuta pe antreprenori sa obtina finantare de pana la 500.000 Euro pentru dezvoltarea afaceriilor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *